|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
my (home) workplace
evo ga, nakon tlake s pretvaranjem ovakvih i onakvih signala, napokon sam postavio i monitorčić na svoje mjesto. i on cini projekt mog radnog stola nakon nekoliko mjeseci napokon - gotovim! neznam jeli vam to interesantno ili nije, no onima kome je, evo galerijica u kojoj se vidi prostor u kojem provodim cca 10h dnevno. jos samo NAS na balkon da mi spusti temperature i potrosnju zivaca na iste i to je to.. zasad ![]() >>>link na galeriju<<< pozdrav ![]() edit: evo i jedan filmic u kojem se vidi malo bolje nego na slikama :P >klik!< |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
a koja je funkcija tog displaya?: stoopid |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
WOW super, ovo mi se stvarno sviđa! Što gledaš na njemu? Kakvi su to bili problemi sa signalom, nisam u toku... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
funkcija? oslobadanje desktopa od npr. vremenske prognoze, konstantno pracenje downloada u tijeku, stanja diskova, temperatura... @BMW imao sam problem sa s-video izlazom iz grafe i antena ulazom na malom monitoru. ali rijesio sam ga... prvo sam ga trebao rijesiti "RF modulatorom" ali onda sam danas otkrio skriveni neki cudni kabel unutar postolja monitorčića. razbacao cijeli balkon i našao kabel koji ide u to a s druge strane ima činć. sve spojio i sve fino radi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Koliko si dao za taj ekran i gdje je nabavljen? Pretpostavljam da nije touchscreen... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
to je stari kupio mom bratu prije cca 8 godina... gdje? nemam ti pojma. na crnoj burzi neke zemlje u kojoj je vruce. sad koje nemam pojma jer je tad fakat puno putovao. egipat, dubai, iran, saudijska arabija, brazil, indija...? nemam pojma ne sjecam se. uglavnom doslo ga je dosta jeftino. marka je "MIYOTA" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Ali je jako dobro upotrebljeno,ipak ne razumijem kako izdvajaš ove nepotrebne stvari na drugi monitor. Možeš malo pojasniti? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
kako to mislis? pa speedfan mi je otvoren stalno tamo, widget za stanje memorije i proca je tamo, kao i widget za vrijeme (yahoo weather widget). u utorrentu kad desnim klikom odesn na neki aktivni torent pod advanced imas "show download bar" - to je isto tamo? kako? drag&drop ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Ne kužimo se ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Fino si to iskoristio, zgodno rjesenje ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
R.I.P Mitzek
|
pa uglavnom kolko sam skuzio prozor tj aplikaciju koju zeli na mali drag&drop funkcijom extenda na mali display!!! correct me if im wrong? a jel se smije znat koja je tvoja funkcija na tom radnom mjestu!?
![]() |
#12 |
Premium
|
@mitzek krivo si shvatio. taj lcd jedino sluzi motrenju sustava. dakle na njemu imam stvari koje ne zelim da mi krce desktop. stvari koje zelim uvijek imati na oku. npr. temperatura jezgre, stanje nekog daunlouda i sl. neda mi se stalno klikati na tray ili minimizirati aplikacije koje koristim. ovako je puno ugodnije. a i ljepse dakako ![]() sto se tice moje funkcije. dakle ovo je moja spavaca soba. ono dolje je moja mrcina. tu ja zivim. ali da, istina da sa tog "radnog mjesta" obavljam 2 administratorska posla za 2 razlicita portala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Pa zar ti se na tom malom mon. ne vidi desktop isto kao i na lcd-u? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
ne. kad spojis vise monitora mozes birati. extended desktop, clone desktop i po novom jos 100 varijanti. ali sve se svodi na to zelis li imati istu sliku na svim monitorima ili produzenu radnu povrsinu sto za moje potrebe jedino i ima smisla. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
mat, zgodan je ovaj mali displaycic, ali prava stvar bi tek bila 2 prava monitora ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|