|
![]() |
#1 |
Darth Pope
Datum registracije: Jul 2006
|
(riješeno) Muke po DVD snimaču
Ovako, problem je poceo prije dva dana i dvd snimac mi je poludio, čita sve sta ubacim u njega, međutim odbija snimati. Većinu snimanja obavljam preko alcohola i on lijepo napravi image, ali kad treba snimati izbaci error. Probao sam i u neri preko DVD copy opcije, međutim isto kada dođe red na snimanje, izbaci error. Gledao sam postavke u device manageru pod IDE/ATA/ATAPI kontroleri i transfer mode mi je na Ultra DMA 2 - Ultra33 i checkirana mi je opcija Let BIOS select transfer mode. Pokusao sam iskopcati/ukopcati kabel kojim je spojn na maticnu, međutim nije pomoglo. ![]() Snimac je NEC ND-2510A
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Moguce da je krepao. Fino ga otvori i ocisti lecu, promijeni kabel, probaj ga spojit na drugi ide kanal, stavi drugi firmware...eto ne znam sto bi jos mogao probat. Obzirom da ti se to odjednom desilo i da radi u DMA modu, bojim se da je _dead_ EDIT: SU, bio sam brzi ovaj put ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ha cuj, to je vec stara pohalica, mozda je vec jednostavno dala svoje. Tko zna bi li pomoglo ciscenje, ako i bi vjerujem da bi to bilo kratkog vijeka. Koliko ti je uopce stara pohalica i koliko toga je vec napohala? Jesi siguran da nije do medija? Mozda da joj dogradis firmware? Probaj i sa drugim IDE kabelom i najfriskijim Nerotom ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Darth Pope
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Darth Pope
|
![]() |
#7 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prečupavi mod
|
Ja sam uvijek i uvijek uzimao samo NEC i dosad sam super zadovoljan s njima ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
LG ili Pioneer. LG HL10 je jeftina i sasvim dobra prža dok je Pioneer DVR-111(D) isto dobra, ali malo glasnija.
![]() |
#10 |
Prečupavi mod
|
Pioneer ima samo 1 god. garancije ![]()
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Znam, ali moj DVR-108 radi već 3g. bez problema. Smatram da je sam sebe odavno isplatio i nitko mi se nikad nije žalio na kvalitetu snimka.
![]() |
#13 |
Darth Pope
|
Mali update...izgleda da sam sredio snimac...ocisito sam lecu, i ipak nasao noviji firmware (2.19) na necovim stranicama (ne kuzim kako sam ga propustio kad sam prvi put trazio : suicide ), sad sve radi ok. ![]() ![]()
![]() |
#14 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
Što me SRV časti epitetima ![]() Super da je NEC proradio, a ako ne bude dugo izdržao ili se poželiš nove prže... ako se mene pita: 1. LG H12N (ili H10N - iste su hardverski, samo 12-ica može do 18x) - samo izbjegavaj Traxdatu 8x -R 2. Pioneer DVR-111 (ili 111D, svejedno) - manja garancija i nešto sporija, ali prži i ona uredno 3. Neka od starijih NEC prža (35xx ili 45xx) ili LG H22N
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|