|
![]() |
#1 |
samo kad bih znao
Datum registracije: May 2003
|
Preporucite mi DVD przilicu!
Kao sto se iz naslova vidi, cekam vasa misljenja, cijena do 300 europljana (€)! Kaj mislite o PLEXTOR-u PX 504-A?
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2003
|
Ja imam Teac DV-W50EK 2god. garancija 4xDVD-R, 2xDVD-RW, 16xCD-R 8xCD-RW.Dobiš sa njom i Pinnacle Studio 8SE. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
NEC ND-1300 + i - standard cijena oko 1400 kuna Radi bez problema i definitivni je best buy trenutno na trzistu.
![]() |
#4 |
matroxfanatic
Datum registracije: Nov 2001
|
Pioneer DVR-106 i DVR-A06. Razlika je u bulk i retail pakiranju i nekih 100kn. (1500-1600kn). Best buy ako ti je stalo do kvalitete. ![]()
![]() |
#5 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
A šta nitko ne spominje Plextor 708? Istina, nije još došao kod nas, ali uskoro. Usput, čuo sam od ekipe da Nec i Pionir rade neke gluposti. A Sony? Aj, još koje mišljenje, jer i barba Rivi krvavo skuplja kovanice u kasici za svoj prvi DiViDi prž.
![]() |
#6 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() A kasica je visoka oko 20cm-i to...nećeš vjerovat Pikachu ![]() ![]() ![]() ![]() Ma bilo bi vraga toliko unutra da ga žena ne šodra ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
ja imam pioneera i nije neka sreca. cim imas cuesheet za sprzit koji je imalo nestandardan pocne se bunit - nece przit. recimo traka kraca od 4 sekunde i sl. drugi problem koji sam imo s njim je przenje u DAO/96 modu - nema sanse. za neku osnovnu upotrebu je oke.. oce sprzit jedno 95% image-a, a za sve ostalo tu je dobri stari plextor cdrw. da danas kupujem dvd-rw uzeo bi plextora, steta kaj ga nije bilo dok sam ovo kupovo.
![]() |
#10 |
Premium
|
plextor 708 (nakon prve recenzije).
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
vidim da ste svi zapeli za plekija. ljudi moji, opametit se nećete nikada... recenzije se pišu navrat-nanos, pišu se sa prvim verzijama firmwarea i ne može se stvar istestirati kako spada. stvar morate kupiti i imati da bi vidjeli kakav je zapravo. imao sam A04 Pioneera i čekam sada da se cijene malo stabiliziraju da si ubodem A06. u međuvremenu, imam prostora na disku koliko mi treba. mogu reći da pioneer ne voli snimati nestandardne diskove, baš kao što je premec rekao, ali kvaliteta onoga što sprži je na najvišem nivou. neću komentirati novog Plextora, jer nisam radio s njim, samo ću reći da je onaj stari teška banana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
samo kad bih znao
|
Hvala na pomoci, kupljen je NEC_RW_ND 1300A
![]() |
#13 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
I sad kad je kupljen, sprži na brzinu nekih 10-15 DVD-a raznog materijala, pa javi utiske. Btw, novi Pleksach ima garanciju 2 godine. Možda i to nekaj znači. A čuj mene, da "nekaj". Pa stvarno san otiša na kvasinu. Usput, Jelc, jako dobra stvar. Žena puni kasicu (pa neka je i Puknitću), a ti je prazniš. Palo je to i meni napamet, nego, moja nije nasjela.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|