Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 20.01.2007., 17:32   #1
Gagi
Premium
Moj komp

Gagi's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
t.com nema reklama

Neznam jeste li vi primjetili ali ja u zadnjih 7 dana nisam vidio ni jednu reklamu od t-coma,mozda su propali : roller : ,ili mozda spremaju neke promijene u nasu korist i veselje : roller : ,ili jednostavno to rade da mi mislimo kako ce oni nesto promijeniti sto se tice adsl-a : roller : !
Gagi je offline   Reply With Quote
Staro 20.01.2007., 20:23   #2
raf
šlap
Moj komp

raf's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Propali sigurno nisu
mozda stvarno nest i spremaju, ali nemaju oni reklame samo za adsl
bilo kako bilo zalosno je da postoje ljudi koji su toliko navikli na magenta boju da sad nemogu bez nje
raf je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 20.01.2007., 21:25   #3
Gagi
Premium
Moj komp

Gagi's Avatar

Citiraj:
Autor raf Pregled postova
bilo kako bilo zalosno je da postoje ljudi koji su toliko navikli na magenta boju da sad nemogu bez nje
Staro 20.01.2007., 22:25   #4
Darth Vader
Dark side Moderator
Moj komp

Darth Vader's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
jep jep, mora da će nova akcija... zatišje pred buru
Staro 21.01.2007., 01:50   #5
Mortal
Rambus 3xtr1m
Moj komp

Mortal's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Wi-max se sprema sigurno

Ryzen 7 2700X
Sonic Tower rev.1 (polirani) + 12cm Chieftec
2x 8gb Crucial
B450 Aurus Elite
Segate 500GB Server edition
Silwerstone Strider 560W +12@11.97-11.94V
GTX 1060
Samsung p2770, Hanns G 22' landscape
Samsung pleomax& Microsoft Sidewinder
Kensington Duo Wawe Pad

1. 2xP3 933, Intel OR840 Server, PCI MX440, 4x128Mb Rambus, 80gb segate, SmartBox 400W
2. P4 2.0 wille, Intel i850, 4x128 Rambus, GF2 GTS PRO, 80gb segate, MS 480w
3. P4 1.6 willie@2.0 - Abit th7 II, 4x128Mb Rambus@ 1078mhz, 9000pro, 80gb segate, silwerstone 400w
3 x Prestigio 710, 3 x Microsoft Optical desktop v2.0

i5 530
640gb
1x4gb, 1x2gb ddr3
GT330M
16' wide - white body
Harman Kardon
MX revolution
Online with nokia E70

Battery grip
Beercan: 35-70, 28-85, 35-105, 70-210
Minolta: 28-80, 35-70, 28-100, 35-80, 28-105xi, 75-300
Sigma: 35-70, 28-135, 18-200, 70-300
Sony: 18-70, 55-200
m42: Zenit 135mm, Crestar 135mm, Helios 44m

Mortal je offline   Reply With Quote
Staro 21.01.2007., 19:51   #6
Gagi
Premium
Moj komp

Gagi's Avatar

evo bas zavrsio razgovor sa debacima na 0800devettisuca, naravno malo je**nja, malo su retardirani sto svi vec znamo..!!ALI!!!!!pitam ja njega nakon 10 min. j***nja za maxtv da mi ne radi da se slika smrzava itd.. i pitam ga kad ce vec povecat te j***ne brzina da taj glupi maxtv pocne sljakat kak treba, a on meni na moje iznenađenje kaže, da se strpim do kraja 2 mj... da ce povecat brzine..mislim se u sebi..da ziher!!i jos 5 min. razgovora...i debac na kraju postane uljudan..i kaze mi da se mogu nadat krajem 2 mj....pa ti sad vjeruj,ja mu ne vjerujem, ako ih bas nevolite uzmite tel u ruke pa ih zovite i maltretirajte pa mozda pisnu i vama nesto!!
Staro 21.01.2007., 19:57   #7
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
ma oni mogu rec sto hoce... to je monopol. a mene inace te reklame izuzetno nerviraju, pogotovo jer imam jos uvijek mail sa modemskog ulaza...
Staro 24.01.2007., 02:05   #8
belinea
Registered User

Datum registracije: Nov 2006
Da fakat, nema reklama
belinea je offline   Reply With Quote
Staro 24.01.2007., 02:40   #9
Emissary
ČLAN FKTa
Moj komp

Emissary's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Sad je neka akcija "dovedi novog korisnika" i oboje dobijete 1 misec flata za pola kune...zaključno sa 28.02., tako da vjerovatno ništa od pojeftinjenja tako skoro...: hello2 :
Emissary je offline   Reply With Quote
Staro 24.01.2007., 10:51   #10
Mad_Duke
Guest

Moram priznati da ih ni ja u Tallinnu nisam vidio :P
  Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 24.01.2007., 10:57   #11
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

Datum registracije: May 2004
i bolje da ih nema gadi mi se roza boja.

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline   Reply With Quote
Staro 24.01.2007., 11:37   #12
Mikeyy
Premium

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Gagi Pregled postova
evo bas zavrsio razgovor sa debacima na 0800devettisuca, naravno malo je**nja, malo su retardirani sto svi vec znamo..!!ALI!!!!!pitam ja njega nakon 10 min. j***nja za maxtv da mi ne radi da se slika smrzava itd.. i pitam ga kad ce vec povecat te j***ne brzina da taj glupi maxtv pocne sljakat kak treba, a on meni na moje iznenađenje kaže, da se strpim do kraja 2 mj... da ce povecat brzine..mislim se u sebi..da ziher!!i jos 5 min. razgovora...i debac na kraju postane uljudan..i kaze mi da se mogu nadat krajem 2 mj....pa ti sad vjeruj,ja mu ne vjerujem, ako ih bas nevolite uzmite tel u ruke pa ih zovite i maltretirajte pa mozda pisnu i vama nesto!!
To je reko samo da te od***e. Vidio na čeg pališ pa da te otkači.
Mikeyy je offline   Reply With Quote
Staro 24.01.2007., 11:54   #13
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor Gagi Pregled postova
Citiraj:
Autor Mikeyy Pregled postova
To je reko samo da te od***e. Vidio na čeg pališ pa da te otkači.

stvarno ste bezobrazni kad možete ovako nešto reći za ljude koji rade ko životinje, i nemaju sekunde slobodnog vremena.
Volio bih vidjeti vas na njihovom mjestu, kako bi se ponašali, kad vas svaku SEKUNDU netko zove i davi sa debilnim pitanjima kao tvojim Gagi .

Imam prijateljicu koja radi na telefonima službe za korisnike. Upoznat sam sa svime. I ne, nemaju informacije o povećanjima brzine. Ili išta sličnoga.

P.S. Cura ima rok od 3 sek da se javi, i to uslučaju da se javi za 3 sekunde a ne za 1 ili 2 mora ići na razgovor. i uvijek ima barem 30 poziva na semaforu.
Pa ti budi super uljudan i pametan, i znaj sve odgovore. : wtf :
Gabre je offline   Reply With Quote
Staro 24.01.2007., 12:10   #14
frANZi
Dr. Gonzo
Moj komp

frANZi's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Ne vrijeđamo mi ljude koji rade u podršci, nego one koji su ih zaposlili.

Štoviše, uopće ne vrijeđamo - samo iznosimo činjenično stanje.
frANZi je offline   Reply With Quote
Staro 24.01.2007., 12:14   #15
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

ne, vrijeđate one ljude koji tamo rade. Jer se upravo na njega Gagi okomio.

kakvo činjenično stanje? o čemu ti?
Staro 24.01.2007., 12:17   #16
Mikeyy
Premium

Ja radim u službi za korisnike tako da mi netrebaš spominjati kako je tamo. Samo čovjeku kažem da ga je otpilio ovaj jer mu je dosadio, nema istine u tome.
Staro 24.01.2007., 12:41   #17
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Citiraj:
Ja radim u službi za korisnike tako da mi netrebaš spominjati kako je tamo. Samo čovjeku kažem da ga je otpilio ovaj jer mu je dosadio, nema istine u tome.

svaka ti čast, vidi se da imaš živce ko konj i da si navikao na ovakve kao Gagi : cheers2
Staro 24.01.2007., 13:28   #18
zlatko
Premium
Moj komp

zlatko's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Komunalna tvrtka Zagrebački Digitalni grad ustrojena je po uzoru na slične gradske tvrtke u Europi i trebala bi upravljati, graditi i iznajmljivati DIGITALNU TELEKOMUNIKACIJSKU KANALIZACIJU (DTK).

http://www.vecernji-list.hr/home/man...23656/index.do
Staro 24.01.2007., 13:37   #19
Darth Vader
Dark side Moderator
Moj komp

Darth Vader's Avatar

interesantno je kako ljudi idu sa onom logikom ako budem dovoljno uporan reče mi 100%.... pa nravno da će reči ako smiju, ako ne smiju neće reči jer će zbog toga imati bedove. Stvoren je nekakav obrazac kako odma ćim nazoveš svog ISP-a trebaš opaliti drvlje i kamenje i pokazti tko je gazda pa će vam onda kao pomoći... moš mislit što bih vam ja na njihovom mjestu pomogo... pa to su na kraju samo hebeni studenti koji provode ono što im je tvrtka naložila i za što ih je "osposobila" te rješavaju probleme u okviru svojih mogućnosti. Nebranim nikoga ali za nekulturu nisam makr i u najgorim situacijama, vrijeđanje nikamo nevodi samo će još pogoršati stvari.
Staro 24.01.2007., 13:47   #20
vlincx
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2006
Nismo mi bezobrazni nego su oni (cijeli t-com) a da negovorim o službi za korisnike kod koje sam 5 puta u jednom mjesecu ispunjavao zahtjev za dsl u firmi u mjesec dana i nakon šta su ga 4 puta izgubili napokon se našao jedan normalni koji ga je obradio. Te kad sam zvao da ako mi mogu spojit šta brže dsl u firmu da se nevučem po isdn rekli su može bez problema samo čemo poslat požurnicu i da ne kažem da su ih poslali opet pet komada a meni dsl ipak došao nakon 2 i pol mjeseca pa ti sad pravdaj kako god oćeš i svoju prijateljicu i ovog sa čeličnim živcima činjenica stoji da su oni (t-com)u .urcu a pošto nema nikakve konkurencije mi svi koji smo i na iskonu i na t-comu lupljeni tim istim po čelu.
vlincx je offline   Reply With Quote
Staro 24.01.2007., 13:58   #21
Darth Vader
Dark side Moderator
Moj komp

Darth Vader's Avatar

zahtjeve ne zaprima szk nego imaju službu za to.
požurnicu pošalju na tehničare, dalje je to njihova stvar

dakle oni su odradili svoj posao a to što ostatak nije to je sad ona stvar aljkavosti, bezobrazluka, neorganiziranosti ali szk ne organizira nikakve radov e i niko ne uvodi adsl. dali se to može drukčije i bolje rješiti, slažem se da može, ali zato treba stvari postabiti na svoje i utvditi tko je za što odgovoran. Ja recimo znam da nije odgovoran portir iz t-coma za moj telefon koji čekam 3 mjeseca , niti je odgovorna szk jer su mi napravili zahtjeve, slali požurnice, javili mi u čem je problem. Problem je u samoj organizaciji i nesposobnom i neškolovanom vodstvu.
Staro 24.01.2007., 14:02   #22
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

ja sam samo stao u obranu službe za korisnike i onih cura i dečki koji rade za neku teško zarađenu plaću. I najmanje se treba njih kriviti.
Staro 24.01.2007., 14:03   #23
Mikeyy
Premium

Citiraj:
Autor vlincx Pregled postova
poslat požurnicu
Ovo mi zvuči više ko patka. Sumnjam da imaju išta tako, vjerovatno im je to samo "line" da skrate razgovor i riješe te.

Ali čuj, ima loših operatera svakako, ima i debilnih, ali u velikoj većini slučajeva oni samo rade onako kako im je firma odredila, a firma ne dopušta odstupanja od te politike.
Npr kod nas imaš situaciju da ti NESMIJEŠ neke debilne promjene na korisnikovom računu napraviti, ono korisnik te zove, riješio bi to odma i ti to MOŽEŠ napraviti, ali NESMIJEŠ, nego moraš sve to pismeno (elektronički) slati tehničkoj ili nekoj drugoj službi unutar organizacija koja se onda bavi sa time. Sve što napraviš evidentira se u sistemu i onda idu packe ako nije po propisu.

A da ne spominjem kad te taj isti korisnik ponovo nazove da mu isto to nije riješeno, a ti vidiš da si obavio svoj dio posla, al ovi odotraga nisu, al nema veze jer opet ti stradaš.
Al nema veze, isključiš se i više niti nečuješ da ti neko nešto psuje, uzmeš novine i čitaš.
Staro 24.01.2007., 18:00   #24
vlincx
Premium
Moj komp

A ako je patka onda su me dobro mjesec dana veslali. Kod szk sam sve ispunio preko telefona i onda su mi oni faksirali a ja njima ispečatirao i potpisao te poslao na broj faksa koji su mi dali. Sad da me nitko od ovih iz szk nije mogao prebacit ili mi rać broj od službe koja mi zaprima nije mi baš jasno. A kad vidimo Mikeyy vjerovatno nam je i jasno zašto jer nakon mjesec dana oni su svi već tolko ispilani da ih boli ona stvar za sve nas.

P.s: da mene netko zove spominje rodbinu i ostalo i ja bi njemu samo broj preusmjerio na one koji su za***ali pa bi možda oni manje zafrkavali.
vlincx je offline   Reply With Quote
Staro 24.01.2007., 20:38   #25
Guly
Krasan Momak

Guly's Avatar

Talking

Citiraj:
Ovo mi zvuči više ko patka. Sumnjam da imaju išta tako, vjerovatno im je to samo "line" da skrate razgovor i riješe te.

Ali čuj, ima loših operatera svakako, ima i debilnih, ali u velikoj većini slučajeva oni samo rade onako kako im je firma odredila, a firma ne dopušta odstupanja od te politike.
Npr kod nas imaš situaciju da ti NESMIJEŠ neke debilne promjene na korisnikovom računu napraviti, ono korisnik te zove, riješio bi to odma i ti to MOŽEŠ napraviti, ali NESMIJEŠ, nego moraš sve to pismeno (elektronički) slati tehničkoj ili nekoj drugoj službi unutar organizacija koja se onda bavi sa time. Sve što napraviš evidentira se u sistemu i onda idu packe ako nije po propisu.

A da ne spominjem kad te taj isti korisnik ponovo nazove da mu isto to nije riješeno, a ti vidiš da si obavio svoj dio posla, al ovi odotraga nisu, al nema veze jer opet ti stradaš.
Al nema veze, isključiš se i više niti nečuješ da ti neko nešto psuje, uzmeš novine i čitaš.
Svaka čast... to se zovu ČELIČNI ŽIVCI. Mnogi ti zavide zbog toga... zapamti to...
Guly je offline   Reply With Quote
Staro 24.01.2007., 23:23   #26
Gagi
Premium
Moj komp

Gagi's Avatar

Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
ja sam samo stao u obranu službe za korisnike i onih cura i dečki koji rade za neku teško zarađenu plaću. I najmanje se treba njih kriviti.

Gle, nekazem ja da su tamo svi debili, dapace ljudi znaju svoj posao,
ali nemoj mi rec da nema ljudi koji nemaju pojma, tip mi kaze butaj maxtv sa scartom,ma daj molim te pa kaj onda on radi tamo, pa frendu sta su radili 3 mj. to nije ni za pricat,ali kad te neko ispizdi onda moras puknut i nekome rec,a oni nemaju nekog sefa kojeg ti mozes dobiti ili kao sto smo ja i frend napravili pa otisli u savsku i trazili sefa,naravno nema ga, a kada smo ih pitali kako doci to nekoga glavnog koji je odgovoran za sluzbu za korisnike, tip kaze da oni kao t-com nemaju veze sa sluzbom za korisnike, pa kakva je to fucking firma,ovi rade za sebe a ovi za sebe!
Ponavljam nisam ljut na studente koji rade ali jesam na firmu...idt...idt!
Nemoj mi sad i firmu branit jer nisu zasluzili nikakve pohvale
Staro 25.01.2007., 14:48   #27
Mikeyy
Premium

Citiraj:
Autor vlincx Pregled postova
A kad vidimo Mikeyy vjerovatno nam je i jasno zašto jer nakon mjesec dana oni su svi već tolko ispilani da ih boli ona stvar za sve nas.

P.s: da mene netko zove spominje rodbinu i ostalo i ja bi njemu samo broj preusmjerio na one koji su za***ali pa bi možda oni manje zafrkavali.
Ne boli njih neka stvar za tebe. Svako normalan osjeća zadovoljstvo kada nešto dobro uradi, kada riješi problem, kada tebi/korisniku pomogne i zna da je to dobro obavio. Al kad ne možeš ništa uraditi sam oko problema, tj. uradio si ono što je u tvojoj moći, a netko ti pili i dalje da on hoće ovo ono i neskida se onda se lagano isključiš i boli te neka stvar za njega više.

A to da bi ti njemu psovao nešto... čemu? Dođe ti dnevno ko zna kolko takvih, nema smisla trošiti energiju. Samo me jedan korisnik natjerao da mu psujem. Tip je jedno skoro 10min meni psovao sve po spisku radi nekog problema, ja mu za to vrijeme 3 puta objasnio u čemu je problem, ali čovjek se tolko uživio da me nije uopče slušao (ušlo izašlo). Na kraju sam mu rekao da se ***e i zašuti već jednom, malo se bunio al je napokon zašutio, onda sam mu još jednom objasnio u 2 minute, skužio je sve zahvalio se i spustio slušalicu.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno