|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Kučište (moja majstorija) update
Nije još završeno do kraja al se nisam mogao strpit. Ako imate kakvih prijedloga tu sam. Najviše sam imao problema sa kablovima kako ih zamaskirati, to mi ne ide nikako. Pacijent je Celeron 2.53(OC 2.95) stranicu kučišta sam pilio ubodnom pilom, nakon toga dosta turpijanja i plastificiranje u crnu boju. Pleksi je isto složen ali gornji i donji dio ću zatamniti folijom za auto zatamniti tako da se najviše istiće natpis SHARK. Taj dio još nije gotov kad složim budem stavio novije slike. Evo par slika [img=http://img304.imageshack.us/img304/9883/pc290003vi6.th.jpg] [img=http://img167.imageshack.us/img167/1867/pc290006xd1.th.jpg] [img=http://img304.imageshack.us/img304/3875/pc290009ne5.th.jpg] Zadnje izmijenjeno od: dubravkol. 22.01.2007. u 22:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
jako lijepo napravljeno. ![]() ajd nabaci još malo više detaljnijih slika. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
bome lijepo napravljeno,svidja mi se izvedba ...
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Taj shark na toj stranici jel to tako kupljeno ili?? Jer mi predobro izgleda da bi to napravio doma sa pilom...??? A ako je to takvo tvornici, ne kuzim sta si ti radio na kucistu osim malo uredio kable od napajanja...???
![]() |
#6 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
ne vjerujem da je gore bio...ali je najvjerojatnije skinut s neta i preslikan(nhf ali sam ga negdje vec vidio) svakako velka 5ica za trud |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
coool dao si si truda... svaka čast ! baš dobro izgleda ovaj shark i plavo-srebrna kombinacija na kućištu ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
svaka čast za završnu obradu, a kablovi ti i nisu tako kronični kako ti kažeš ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Odlicno!! Koliko ti je trebalo da napraviš to shark?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Ova stranica sa natpisom shark nije kupljena, napravljena je od 1mm aluminijskog lima. To je inaće natpis onog energetskog pića, meni se jako svidio pa sam odlučio baš to staviti na komp. Dao sam ga uvećati u kopiraoni i precrtao sam ga na lim. Malo pomalo sam izrezao s ubodnom, i onda je bilo dosta turpijanja da bi došlo do ovoga kako sad izgleda. Vremenski ne znam jer sam to pilio prije skoro pola godine, pa sam ga farbao u crno al to nije ličilo na ništa. Pa sam sve ponovno šmirglao i dao plastificirati i sad je to konačno onak kak sam zamislio. Stavit ću nove slike kad sve do kraja završim, kad bude zašarafljen pleksi, moram još jedan ventilator promjeniti, ima još zanimacije sad preko nove godine da mi nebude dosadno |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Bas je zakoooon!sviđa mi se natpis Shark i fora kuciswte sa plavom bojom to mi je prelijepo!!dobra ideja za Sharka stvarno odlicno izgleda,mislio sam da si to tako kupio koliko je originalno ispalo!pohvala: goood : |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Zakon, ovo je jedna od naj bocnih kaj sam vidio ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
Poslikat ću ovih dana sve izbliza da se bolje vidi. I sa upaljenom lampom i bez i samo posebno stranicu dok nije na kučištu. Kučište je Codegen al neznam točno koji model, kupljeno je u ve-milu. Slike slijede. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2007
|
Jos jedna pohvala. Odlican posao :-)
![]() |
#21 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Predobro napravljeno a meni se još više sviša jer imam i ja nekaj malo plavogu unutar kučišta. A u kojoj če boji biti ovaj drugi komp? Isto plava ili... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Plavi ekran? Možeš poslikat nisam ništa slično vidio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
|
Ja ga tak prozvao, ovaj coolermasterov dodatak za kontrole ventilatora, na njega sam mislio pod plavi ekran. Imao sam želju raditi baš lcd ekran plavi al je preskupo, jedino kad bi našao nekog da mi preko ebaya kupi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
covjece fakat odlicno! shark je skoro ko moj iz avatara ![]() stvarno ti je dobro ispalo...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|