|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
prvi hrvatski image hosting site
jučer smo lansirali prvi hr hosting site u hrvatskoj na www.imput.net |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Doktor znanosti!
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
|
Lijepo, al mislim da nije prvi...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Fora! Jako... rozo lol! Tko je sponzor LOL? ![]() http://www.imput.net/preglednik.php?...e/RWw88789.jpg domy, a koji je prvi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Ovaj je na eng jeziku, ali mislim da je autor s naših prostora.. http://www.imagesforme.com/index.php UPDATE: Je, bio sam u pravu... Evo quota sa gamer.hr-a "Svi znamo za image hoster sajtove... evo jos jednoga u nizu ![]() Samo razlika je sto je ovaj domaci (pokusavam nekako zaradit neke novceke ![]() U buducnosti ce mozda biti dozvoljeni jos neki file tipovi i povecana velicina uploda ali sada zasda imam nekih 50 gigi hosta pa je velicina ovoa koja je."
![]() |
#9 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]() Iako, stalno vidim link u tvom sigu na gameru pa sam se sjetio... ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
bycod
|
damn you ![]()
![]() |
#13 |
bycod
|
od kojega fortiusa? imagesforme drzi artanis... ![]() i ti ces uplodati sliku od 3mb ja ti je nebi skinuo ![]()
![]() |
#15 |
bycod
|
and ?
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ja na kužim na čemu ti ljudi uopce zaradjuju ako je link izravno na slike i ne vide se nikakve reklame. Sve mi to zvuče ko neki entuziasti koji će brzo popušit novac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
Pokušali ste pristupiti trenutno nedostupnoj adresi http://www.imput.net/. Provjerite ispravnost upisane internetske adrese (URL), a potom ponovo učitajte stranicu. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2003
|
Trenutno sa Imagesforme zaradim dovoljno da porkijem server koji sam iznajmio i da popijem kavu besplatno svaki dan ![]() Nije nista posebno ali nadam se boljem ![]() Btw. Svaka cast na IMPUT.net keep the good work! |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Registered User
|
Imput.net jest prvi image forum po tome što je imenovan kao takav i u tome je stvar ili razlika između Artanisovog i ovoga! |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Isprike na dizanju teme, ali me zanima da li je http://www.imagesforme.com/ samo meni nedostupan ili je to rasirenija pojava? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
EMP moderator
|
Kako kad, nekad mi je dostupan, nekad ne...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Ma sad je i meni dostupan, ali kad sam jutros objavljivao vodič sa 15 slika na aplikacijama nije bio - pa sam morao prebacivati sve na imageshack .: bonker2 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|