|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
Virtual PC 2007 SP1 hotfix
Ima vec podosta vremena kako je ovaj proizvod dostupan besplatan. Uspjesno ga koristim vec duze vrijeme za rjesiti rad programa napisanih za MS-DOS ili Windows 98 a nece da rade u XP okruzenju u nekom od 'compatibility' modova. Gledajuci sto ima novo po ovoj temi, najvise oko 'dodataka' koji omogucavaju da se dohvate fizicki resursi diska (additions) natrcao sam na: Hotfix rollup package for Virtual PC 2007 Service Pack 1 - KB958162.msp Ovo pored ostalog omogucava 32 bit-nu podšku dubine boja sto olaksava instalaciju Unixoidnih OS (Ubuntu, Debian ...). VirtualBox istina nema tih problema, ali meni je ovaj drazi ako se tice Windows platforme jer joj na kraju krajeva i pripada. Nadogradnja vrsi 'upgrade' s verzije 6.0.192.0 na verziju 6.0.210.0. Koga vise zanima Microsoft VPC moze procitati na: http://www.informatika.buzdo.com/pojmovi/virtualpc.htm Pozdrav
![]() |
#2 | ||
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
Stvari postaju zanimljivije - Windows Virtual PC. |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Ovo je jedan od mogucih razloga zasto bi mi se windows 7 mogao svidjeti. Ne radi ovih VM vezanih uz kompatibilnost nego sto cu moci imati vise OS-ova (testni, grafika, muzika, video), a za glavni host OS prakticni vise necu mariti. Ako imam na lapu Windows 7 samo si prebacim vec napravljene environmente i pici kao kod kuce. Je sve se to i sada moze ali ipak ukljucije dodatnu gnjavazu i nije bas toliko funkcionalno i fluidno koliko bi moglo biti. Moras podignuti VM, preswichavanje iz host i guest OS -a, clipboard... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |