|
![]() |
#1 |
I'm nightrider
Datum registracije: Mar 2005
|
![]() ovak... iam onaj atijev Theater™ 550 PRO na posudbi...ak bude dobro kupujem... uglavnom...imam novu ploču sa pcie portom za grafiku, pa sam trenutno osuđen na intelovu onbort grafiku... sad mi se atijev software za gledanje istog dost kolje sa tom onbord grafikom i trebo bi neki super programčić za gledanje tv-a na računalu... pa ono... pomagajte... puno zahvaljujem unaprijed ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Mislim da bez grafičke kartice nebu išlo.Onboard je jednostavno preslaba.Sa tv tunerom obično dobiješ i potrebne programe,ali ako tražiš alternativu na enter-ovom cd-u broj 43 je freeware Media Portal.Pa ako znaš nekog klinca da kupuje enter... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
I'm nightrider
|
ma nij bitno koji jel free ili ne... oć neki super koji svi koriste...onak... ko što je nero super za snimat cd -e...košto je fotošop super za fotke, tak ja oć neš za gledat tv karticu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Sa jačom grafikom(kartica)bu sve dobro. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
I'm nightrider
|
de šta tebe spalilo...ja bi duplu dozu onog što si uzeo :-) pa čovječe, ne igram neki anrli 4 neg sam gledam televizor na računalu.. onak...daj to što pričaš imalo povezano sa realnošću onda bi mi sve živo trzalo ( filmovi bla bla ) dakle...ne trebam novu karticu neg software ;-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Mea culpa Zaboravio Chris TV : nono : |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |