|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Leadtek WinFast TV2000XP audio problem!!!
Imam nekoliko problema sa ovom Tv karticom... naime. uopce ne daje nikakav zvuk dok je ukljucena i daje crno bijelu sliku kada je spojim na tv kao i kada tv spojim na nju...sve audio postavke su namjestene! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Jesi spojio audio kabel sa tv kartice na maticnu/zvucnu karticu. Onaj kabel kao audio sa cd-roma na plocu sto se nekad stavljalo. Za crno-bijelu sliku imas u postavkama stavit pal b/g.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Koju točno karticu imaš? Deluxe verzija se na zvučnu spaja preko vanjskog audio kabla dok Expert ide preko internog. Crno bijela slika? Stavio si na PAL-B/G? Koristiš scart adapter? Daj malo više detalja, hebemu...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Ja imam istu takvu sve radi.U kontroli glasnoće pod cd player ne smije biti kvačica a u postavkama tv kartice audio out control line na cd player te audio recording line cd player, za sliku ne znam možda nisi dobro drajvere instalirao mislim da je na nju automatski default pal ,prova pročačkati malo po postavkama |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|