|
![]() |
#1 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Opet LCD ali ovaj put WS
Lud sam od čitanja na ovom forumu i ostalima što seLCDa tiče, što više čitam manje znam: hitthewa Dvojba pošto uskoro razmišljam uzet LCD.. Cijena do max max 3k kuna, razmišljao sam o samsungu 205BW jer želim WS a ovaj mi se čini skroz ok, e sad ako netko ima dotični molio bi da nešto napiše za njega, dojmove naravno ![]() Molim da se držite WS i to isključivo 19/20 inča i plafon 3k kuna! Igre ne igram previše, sad za koji dan uzimam DVB-T karticu tako da ću dosta gledat telku i inače najviše tipkam i pišem pa eto male pomoći... ![]()
![]() |
#2 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
HYUNDAI N91W....1990kn u hg spota,odusevljen slikom,posjeduje i "male" zvucnike u sebi koje mozes "koristiti" u nedostatku boljih..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
da...posebice u onom s nisko... pa kod 940BW mogu ga po visini kako god hocu, u dosta velikom rasponu podesavati... tako da nije nizak... a sto se tice malo... to ovisi, ako prelazis sa 17" crt onda nije malo...a ako si vec imao 19" ili 17" lcd onda i nije tako velika promjena... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
bilo je do neki dan 22"WS fujitsu-siemens u metrou za cca 2,5k kn u metrou. nema više, bio jučer. frend mislio uzet, al sad će vjerojatno uzet isto u metrou, belineu od 20" za 2k kn. ali nije WS. i meni se ovi od 19"ws čine malo niskima. odi u hg spot, vidim da na njihovim stranicama ima dosta wide modela. npr LCD 20.1" PRESTIGIO P5200W za 2.399,00 kn, LCD 19.1" PRESTIGIO P3190BW black, wide, glare za 1.998,00 kn, LCD 19" BENQ FP92W za 1.999,00 kn... znaš i sam da je najbolje pogledat prije jer nekom neki može bit super a tebi katastrofa.
![]() |
#8 |
Lika u mom srcu
|
Hyndai N91W - po reviewima jako dobar. i solidno izgleda. Samsung 940BW - osobno ga kupio prije 2 tjedna, i još nemam prigovora. imaš i jeftinijih Belinea, i Acer-a.. a sad ne znam kakvi su. od većih, 205BW bi trebao biti ko ovaj 940BW. pretpostavljam dobar. ja bi odmah uzeo onog Fujia 22", ta dijagonala za te novce, BEST BUY. malo pati od probijanja backlighta, ali taj efekt dođe do izražaja samo na potpuno crnoj podlozi. a takvu nikad praktički ne gledaš. ![]() Ako možeš 3k kn utrošit, pogledaj Philipsa i Asus-a.... Preporučio bih ti da pokušaš pronaći nešto drugo što nema TN matricu, iako nije ni ona lošta, dapače. ![]() Što se tiče 19" wide, ja ću preporučit ovaj svoj, stvarno je dobar, backlight bleeding-a uopće nema, slika je odlična. Podešavanje po visini, nagib naprijed i nazad, rotacija oko svoje osi. jedino fali Pivot, a mislim da 205BW ima i pivot (odlična stvar za rad u wordu) eto, živio. ![]() P.S. Sretan Božić svima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jun 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
205BW moj favorit ja bi samo trazio nekoga tko ga ima da ga pogledam jel... i naravno di GOD da ga kupis trazi da ga provjeris prije preuzimanja ![]() i da 19" su i meni nekako preniski ali opet ja nebi isao ispod 22" ako bi isao na wide ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
205BW je ok, isto kao i fujitsu 22''. Probaj nategnut do 225BW,ako je moguce, nejdi ispod 20'' za wide. Uglavnom i 205bw ce biti ok. ![]()
![]() |
#12 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Ja isto mislim da bi ti 205BW bio najbolji izbor.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Disturbed
|
ne znam zbog cega svi nesto imaju protiv 19" wide.... mislim radio i sam i na 20" wide i na 19" wide i nema neke pretjerane razlike..., ono stvarno... ja svima toplo preporucam i 19" wide, manje opterecenje za grafu ( i o tome se mora razmisljati, nemaju svi neke zvijeri koje mogu sve vrtiti na 1680x1050 i sl. ), tako da... al ajd... jedan kaze ne ici za wide ispod 20" i svi onda za njim... nhf, ali to je moje misljenje.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Lika u mom srcu
|
onda ni ne bi prelazio na ništa ispod 23" ![]() Ovdje ljudi masovno prelaze sa 17" crt, i bilo bi jako zgodno da napišu koji trenutno monitor koriste. nije isto ako koristiš već sad 19" CRT, onda po meni nema smisla kupovati 19" LCD bilo kakav. sinoć sam kod frenda bio i on bio spojio 17" crt, i ovaj 19" wide je NEBO i ZEMLJA u odnosu na njega. (inače dečko ima 26" LCD ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Vide monitor od 19'' je smijeh. To mi je ko da kupis 52cm TV i onda wide. Bzvze. Furanje nekog standarda koji bas i nema neko opravdanje. . . |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
205BW za te pare dusu dao. nemam ga, al vidio sam ga i meni predobar. eto bas sam planiro ak dobijem nest para mozda i 2 uzet al je problem sto mi je dvi jedan syeban ![]()
![]() |
#19 | |
Disturbed
|
Citiraj:
de nemoj... fleks ajd nemoj ... nemas taki monitor i nemas pojma o cemu pricas.. drugo je tv, drugo je monitor... neko ti reko da to ne valja i sad to masivno spamas... ccc |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
joj Fleks kakiš... ali stvarno nekad pretjerivaš. najjači ste mi vi koji nikad niste radili na takvom monitoru i onda tu prodajete pamet. : axeman : Furanje nekog standarda? nema opravdanja? ako wide format nije standard, onda ga yebi, što po tebi je standard? 5:4 omjer 19" ekrana? : boxers : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
JDM
|
Citiraj:
Od kud ti znas ''kaki'' ja monitor imam? Sad si kupio monitor i nemres se pomirit sa time da si kupio nesto sto nevalja? Mislim ako je tebi dobro nek ti je. Ja kazem da nevalja. Zasto kazem? Zato sto sam vidio LCDa u životu vise nego sto si ti vidio knjiga. Aj piss off sad. @Gabre: I ti isto ocito znas? Pa vi mene mora da spijunirate. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Disturbed
|
joj de nemoj ... radio sam na lcdima od 15 do xx" inca, wide, 4:3 i sve ostalo... piss of takodjer ... sto volim kad uletis i pametujes tu nekome nesto... ma nema smisla se s takima objasnjavati... mislim tvoje misljenje mi nista ne znaci... a ti sprdaj i zovi smecem koje god monitore hoces, enough od mene... |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
JDM
|
********************************* Zadnje izmijenjeno od: tor. 27.12.2006. u 23:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Odlicna usporedba, bas me zanimalo kak to izgleda. Inace imam slican monitor (isto Proview) i mislio ubost 940BW. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
JDM
|
*********************************** Zadnje izmijenjeno od: tor. 27.12.2006. u 23:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
music freak
|
..cuj Fleks ja imam 19ws i imam priliku ga zamijeniti za 20ws uz sitnu nadoplatu,vidio sam i jednog i drugog na polici u hg-a tu u sibeniku i razlike su minimalne u velicini tako da mi nepada napamet to raditi,ali zbilja minimalne,20-ica ima rezu oko 1600x1000 i nesto sitno ako se ne varam ali to izgleda pre sitno na 20ws..slova windowsa su sitna tako da onaj tko je kupio 19ws nije u nicem falio,ako se ide na veci onda je 21+ logican upgrade ali 19ws je skroz ok i za igre,filmove..surfanje itd...da 20ws ima ovu rezu koju ima 19ws to bi bilo ok,ovako je sve nekako pre sitno na njemu,tako da tvoje misljenje u ovom slucaju je relativno odnosno stvar ukusa...
![]() |
#30 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Fleks, imam jako mali prag tolerancije prema tebi tak da ono...prvi si počeo pa ti je moj savjet da ne nastaviš u tom smjeru. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|