|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
jel se može
Prvo see izvinjavam ako sam falija gupu.Zanima me jel se može na jednu kašetu spojit dva miša,dvi tipkovnice i dva monitora,ja mislim da bi trebalo,razlog je taj šta ce mi ducan bit podjeljen na dva odvojena dijela ali želim imat jedan comp jer ce se roba zaprimat u jedan pa ce mi tako biti lakše i nece mi zauzimat prostor kašeta ,a i još koju kunu cu uštedit.Tako da mogu iz oba dijela ducana upravljat istim sranjem tj. programom od ducana...znam da bi se to moglo i riješit da su compovi zajedno povezani pa da koristi programi istu bazu ali me to ne zanima.HVALA na pomoci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
PS2 mis + PS2 tipkovnica zajedno sa USB misem i USB tipkovnicom bi trebalo radit. Barem meni radi sa obicnom tipkovnicom i misem + USB bezicnom tipkovnicom koja ima i trackpoint (mis) na sebi.
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
može se spojiti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
a monitor jel može...jel se mogu recimo 2 grafike stavit...,alo objasnite,kako,sta,di,inace se nebi istovremeno radilo naravno...nemože se prckat u program istovremeno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Mogu i 2 monitora istovremeno... to mozes izvest sa jednom grafickom karticom koja ima 2 izlaza, npr nesto ovakvo: ![]() Dakle gledaj da kartica ima 2 izlaza, na svaki spojis po jedan monitor, Windowsi to podrzavaju naticno i ukljucis "Clone" i deri ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|