|
| ||||||
![]() |
#2 |
Killing monsters
Datum registracije: Nov 2005
|
To je sasvim pristojna konfa. Mogle bi se koje sitnice promijeniti ali..to su stvarno sitnice (koje ovise o osobnim sklonostima samih forumasha). Ono glavno (proc, mbo, vga, rami, napajanje) je dobro slozheno. Eventualno, shteta je ne ubaciti josh jednu gigu rama u takvu mashinu ali..o tom - po tom. Ali..prije svega, daj pleeeease, smanji malo font. A i naslov samoga threada mi je...nekako...poznat. Ima ih previshe takvih "nedefiniranih" (ako poshtovani moderatori znaju na shto ciljam, hint-hint) u posljednjih par dana. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
1. šta će ti ploča s VGA kada uzimaš vrhunsku grafu? Mislim da bi mogao naći i bolju uz nadoplatu. Problem s lovom očigledno ne postoji. 2. zamijeni Lite-On s LG ili Pioneer pržom 3. pobogu, zašto CRT monitor? Šteta ga je uz takvu konfu. Nabavi LCD. 4. definitivno ubaciti još gigu rama
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
sta fali tipkovnici?! vecina skupljih je losija za tipkanje od ove tak da... jedino sto coconut kaze, mozda lcd neki, jer ni ovo nije bas vrhunski monitor koliko god crt bio, za te novce to jednostavno ne ide nazalost.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
upravo su novci največi problem maximalno financijska konstrukcija može podniti 8500kna za komplet konfiguraciju.. šta se tiče monitora koji je najbolji lcd 19" do 2000 kna a šta kažete na philips ili lg crt od 19" |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Ovaj topic mi zvuči poznato (naslov) ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|