|
![]() |
#1 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
![]() skidam jedan torrent (legalan) i kad dođe do 99.9% nakon par min. se vrati opet na 99.8%, onda opet nakon par min. na 99.9% i nikak da završi...u čem je problem? btw. koristim uTorrent kao program ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Pogledaj seed/peer: ima li koji 100%? Ako nema vjerojatno nećeš nikad skinut do kraja, al možeš ostavit pa se priključi možda netko tko ima cijeli fajl. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
probaj obrisati torrent iz utorrenta (ne i skinuti data ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
/
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Niste znali za skupljanje trackera? Korisno je, da. Mozete i rucno, bez da downloadate torrente. Prvo nadjete !isti torrent! na par stranica (pazite na velicinu i sadrzaj, jer inace tracker nece biti valjan), kopirate tracker url sa stranice i upisete ga u torrent properties (desni klik na odredjeni torrent unutar utorrenta). Ili kako je mat rekao, downloadate iste torrente sa raznih stranica i pokrenete ih - utorrent ce vam sam spomenuti da se vec isti file skida i da moze samo updateati trackere.
![]() |
#8 |
/
|
baš testiram...zbilja korisna stvar...kak se tog nisam prije sjetil ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
amateri ![]()
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Cuj, torrentima se mogu proslijedjivati i podaci legalne prirode pa zasto ne onda i tutorial za to. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
/
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
ma ništa od toga... ono što je meni na pameti sigurno ne bi bilo legalno ... ![]()
![]() |
#13 | |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Citao sam negdje da se na taj nacin zeli osigurati da korisnik seeda, da ne makne odmah torrent iz poola. I meni se znalo isto desiti - u tom slucaju pauziram torrent, ponovo ga pokrenem i problem rijesen (Bitcomet). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
/
|
čeg se sve ljudi neće sjetit.... : roller : tnx., bum probal sljedeći put : cheers2 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
super, a jel to vrijedi samo za utorrent ili možda i za bitlord? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
..torenti u principu nisu nelegalni ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Torrent i sve oko njega je legalano (tutoriali, objašnjenja) sve dok nema direktnog navođenja konkretnih imena filmova, aplikacija, igara itd... Znači, tutoriali s slikama NA KOJIMA SE NE VIDE IME SADRŽAJA KOJI SE SKIDA je OK. Isto kao i divix - dok se ne spominje konkretno ime i ostalo. Samo namjena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
*
|
Evo imam pitanjce, pa ako ce se pisati tutorial zamolio bih da se u njemu dotakne toga...a ako ne - moze ovdje odgovor Zanima me par postavki, client je Bitcomet -Maximum connections per task -Connections to keep per task -Global maximum upload slots -Global minimum upload slots -Max Half open TCP connections Nesto sam trazio po netu, uglavnom pisu ljudi da to ovisi od usera do usera, veze itd... Pa ako bi netko iskusniji mogao napisati da li prckati po tome ili ne, kakva su njegova iskustva... Nije da imam nekih problema, ali me cisto zanima da li moze bolje, kod mene su prve 4 postavke na auto, a ova zadnja je 80. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
|
Citiraj:
2 - 1000000000000000000000000000000 (unlimited) 3 - 3 ili unlimited (ako stedis upload onda 3, ako si na privatnim trackerima unlimited) 4 - 0 5 - 1000000000000000000000000000000 (unlimited) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
*
|
Mda citao sam nesto da vise connections i nije uvijek bolje. Pogotovo ne znam kako bi to funkcioniralo kod mene koji imam poprilicno aktivnih "zadataka", budem isprobao. U svakom slucaju hvala na odgovoru... |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
kaj postoji legalni divx? lol |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
*
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Puno distribucija Linuxa se može skinuti preko Torrenta, a za neke je to jedini način skidanja, što navode autori na stranici. I nisu samo Linux distribucije time zahvačene. Puno je OpenSource programa tako dostupno. DiVx može nastati kao plod mojeg snimanja kućne atmosfere i kao takav nije nelegalan ako ga ponudim drugima. Isto tako, taj sadržaj mogu ponuditi za download preko torrenta. Što je tu onda nelegalno?
![]() |
#26 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
još bih nadodao da se sav sadržaj koji nije pod ograničavajućom licencom poput copyrighta, nego nekom slobodnijom (npr. GNU-GPL, CreativeCommons, itd) može također slobodno distribuirati.
![]() |
#27 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Evo, upravo skidao OpenOffice preko torenta - njihova pogodnost za korisnike. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|