Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > ISP
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 16.01.2007., 16:50   #1
On1X
noob in da game
Moj komp

On1X's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
vracanje na stari provider??

bio sam na t-comovom adsl-u i onda sam ubzo nakon toga presao na iskon i na njemu sam i dalje! e sad do prije 2 mjeseca je sve bilo ok sto se pinga tice u cod-u, ali onda nastali problemi. ping se vise ne spusta ispod 90, pa reko aj da vidim koji je bog s tim iskonom. uzeo sam t-comov acc od frenda i probao, ping milina, na 50 i ne mice se!!
e sad slijedi pitanje

sad se mislim odjaviti sa iskona i ponovo počet spajat sa svojim starim tcomovim acc-om, e sad:

1. ako se danas ili sutra odjavim preko iskonove stranice kad ce mi iskopcati acc??
2.ako se spojim sa tcomovim acc-om jel mi pocinje naplacivanje paketa za ovaj mjesec???
3. prebacio bi odmah taj tcom acc sa osnovnog na 5 giga i kad se taj paket prebacuje??
4. e da jel mi uopce vrijedi jos taj tcom acc koji nisam koristio vec 2. godine ili se moram ponovo prijaviti?
On1X je offline   Reply With Quote
Staro 16.01.2007., 17:38   #2
mymoon
nautic expert
Moj komp

mymoon's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
za odgovor na 2, 3 i 4 najbrže je nazvati 0800 9000.

mislim da svi obračuni i promjene paketa t-coma idu sa 1. u mjesecu. ako promijeniš paket, kreće ti izračun po novoj tarifi od slijedećeg obračunskog razdoblja nakon što ga se izmjeni na korisničkim stranicama.
mymoon je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 17.01.2007., 00:46   #3
ojpi
Premium
Moj komp

ojpi's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor On1X Pregled postova
bio sam na t-comovom adsl-u i onda sam ubzo nakon toga presao na iskon i na njemu sam i dalje! e sad do prije 2 mjeseca je sve bilo ok sto se pinga tice u cod-u, ali onda nastali problemi. ping se vise ne spusta ispod 90, pa reko aj da vidim koji je bog s tim iskonom. uzeo sam t-comov acc od frenda i probao, ping milina, na 50 i ne mice se!!
e sad slijedi pitanje

sad se mislim odjaviti sa iskona i ponovo počet spajat sa svojim starim tcomovim acc-om, e sad:

1. ako se danas ili sutra odjavim preko iskonove stranice kad ce mi iskopcati acc??
2.ako se spojim sa tcomovim acc-om jel mi pocinje naplacivanje paketa za ovaj mjesec???
3. prebacio bi odmah taj tcom acc sa osnovnog na 5 giga i kad se taj paket prebacuje??
4. e da jel mi uopce vrijedi jos taj tcom acc koji nisam koristio vec 2. godine ili se moram ponovo prijaviti?
Pa ako imaš username i pass za t-com ne vidim zašto ne bi radio, a iskon ti je dovoljno prebaciti na surf paket i ako se ne spojiš nećeš dobiti račun (osim ako si pod ugovorom), tak da ništ praktički ne trebaš odjavljivati, nego samo prebaciš t-com na 5gb i od sljedećeg mjeseca imaš t-com sa 5gb, a iskon ti miruje.
ojpi je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno