|
![]() |
#1 |
KreativnoDijete
Datum registracije: Dec 2005
|
LCD od laptopa kao stolni?
Jel moguce od LCDa od laptopa napravit slotlni LCD? Mislim kako ga pristekat na VGA/DVI? LCD je od IBM ThinkPada R51: http://img65.imageshack.us/img65/8262/lcdcz0.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Tesko posto je upravljacka elektronika za LCD vjerovatno ugradjena na ploci racunala!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Može, jer to proizvodi samo nekoliko proizvođača, ali problem je u konektoru koji spaja elektroniku s lcd-om (i možda u samoj elekronici koja možda ima drugačiji razmještaj konektora).
![]() |
#5 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Mene to pitanje kopka već neko vrijeme, također bih htio napraviti nešto slično i da monitor ima primjenu kao kod mat-a. Neki stari IBM, mislim da se radi o ThinkPad-u 770. Ima li negdje neka stranica sa shemom kabla od LCD monitora i što koja žila predstavlja? Možda bih nešto iskombinirao nešto sa D-SUB izlazom na grafi (pretpostavljam da je i analogan u laptopu). I na kojem naponu rade ti monitori? Guglao sam, ali ništa korisno nisam našao...
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Old school
Datum registracije: Mar 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
Vidi ukoliko nisi već odustao mislim da je vrijeme. Ono što tebi predstavlja problem može se rješiti uglavnom 26 do 28 pinskim konektorom (zavisno od proizvođača zaslona. Pravi će ti problem biti (neš vjerovat) pozadinsko osvjetljenje. Neonkama koje su tamo ugrađene ja lupam glavu već godinu dana i imam sporadičan uspjeh. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
KreativnoDijete
Datum registracije: Dec 2005
|
Odustao sam. Mislim da mi je jeftinije nabavit stolni LCD za malo visu cijenu i samo ustekat kablove |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|