|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
evo konkurencije 1700+ ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
networking wannabe guru
|
po ovim testovima je malo lošiji od Athlon XP 1900+, a dodje manje i još se da clockat, za razliku od starih durona... jel to još uvijek Morgan jezgra? kad dolazi na tržište? sljedeći mjesec ću si kupit novi proc, pa me zanima... ![]()
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Ne, nije morgan jezgra jer je nju maksimalno moguće rastegnuti na više od 1.45 Ghz Mora da je TBredB ili Barton jezgra sa disejblanim cacheom, da imaju sliku odma bi ti rekao, ako je unlike any other Athlon onda je to nova jezgra
![]() |
#5 | |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
networking wannabe guru
|
a kak si ga puno clockao, svaka čast... ajde priznajte, Duron je shit i to je to! bolje si kupit nekog slabijeg Athlona nego Durona, ako zbog ničeg nego zbog cachea i FSB-a...
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
MadModerator
|
Citiraj:
Da imam nekog Durona od 1 GHz, ili da sam starog od 800 MHz mogao dognut preko 980 MHz, nebi kupovao ovoh Athlon-a . Sad mi Duron leži u ladici, sve ga je nekako teško prodati ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Master Of Disaster
Datum registracije: Nov 2002
|
xan i ti si neki genijalac isto..sa vulcanom cu ga vise kao..ide on do 1550 ali onda se pregrije preko ljeta, dok preko zime radi.. zato budi tiho..duron novi rulz..a moj overklokani radi kao bivsi 1600xp i vecini stvari.. da imam vodeno(citaj: da mi se da placati 1000kn za proc od 200kn) onda bi go klokao vise..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|