|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() I am n00b i ovo mi se čini vrlo komplicirano pa bih molio pomoč. Od kuda i kako updateati BIOS. Konfa je AMD Athlon 2400+, ploča abit NF7, radna kingmax 256mb 400mhz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Moraš točno reći model ploče, reviziju jer nisu svi BIOS-i isti... Uglavnom, ovdje imaš sve.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Pošto sam n00b i neznam kaj je rvizija ja ču napisat sve šta znam o njoj pa vi recite kaj je revizija a ak nism napiso gdje mogu pogldeat. NF7 V2.0, nVidia nForce 2 fb 7879 D33860, winbondW83627HF-AW, ATTANSIC ATXP1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Onda ovako... 1. BIOS download 2. BIOS upgrade guide 3. Flash utility Napomena: sve radiš na vlastitu odgovornost.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Revizija ploče ti je ono 'V2.0'. Koji BIOS imaš najlakše ćeš vidjeti kod POST-anja na onom prvom crnom ekranu. Pritisni 'Pause' na tipkovnici i pogledaj na miru koji BIOS imaš. Cijeli tutorial http://www2.abit.com.tw/page/en/download/guide.php
![]() |
#6 |
Premium
|
Tnx ekipa a jel se može kaj s***at ak stavim "prenove" BIOS-e |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005