|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() Evo u startu se ispričavam ako sam na krivom mjestu il ponavljam temu. Imam mjesec dana star prijenosnik HP nx9400, win xp pro sp2 Intel core Duo, 1.83Gh, giga rama, x1600 Na njemu TUU2006, office, nero, i norton2006 (došo s kompom)...-pretopstavljam da ćete utvrdit da je u ovom grmu zec.. Muči me slijedeće: prilikom boota prođe 15 onih crtica...too much! Kako to, bez overclockinga, promijenit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Baci pogled na ove (1, 2) teme, možda kaj pomogne. Kaj se tiče Nortona, moreš (ako hoćeš) umjesto njega koristiti npr. AVG AntiVirus i u kombinaciji s npr. Comodo Firewall-om, nemaš brige, a ne zauzimaju masu resursa. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
kad smo kod toga, nisam vidio u onim temama, ali zanima me što znači u boot.ini polju kod msconfiga timeout namješten na 30 sekundi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
aha, hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
Recite mi kako tj.kojim programčićima temeljito očistit komp.? Koje su vaše preporuke? Također-koji antivir ajmo rec najmanje opterećuje komp? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Isprobao sam ih nekoliko i dojma sam da nod32 najmanje troši resurse, iliti, nisam osjetio da komp radi išta sporije, što baš i nije bio slučaj sa nekim drugim antivirusnim programima. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|