|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
zna mozda netk???
jel zna tko kako se zove igra, u osnovi stupidna, s napucavanjem tenkova (da znam da takvih ima mali milijun).uglavnom, ova je bila "3D", mape su bile okrugle....nesjecam se previse detalja, davno je to bilo, znam da je izasla na nekom bug CDu davnih dana pa ako se nekom da pogledat, ja nemam ni jedan kod sebe a mislim da oni imaju arhivu na sebi..... treba mi nesto za kratiti vrijeme dok skidam stvari a to mi je bilo super rijesenje..... e da, sjecam se oruzija "fat boy", uglavnom nesto za stvaranje terena ![]() a ako netko iz ovoga moze slozit nesto suvislo svaka mu cast ![]() sjetih se jos necega, prije runde pokupujes oruzije koje oces, ima nekoliko vrsta stitova, napjanja i ostalih sranja... ako ovako nastavim jos cu se i sam sjetiti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
scorched earth? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
škorčd ert nije 3d igra kakvu traži greg... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
Evo sta pretraga kaze: Rezultati za "tenk" u naslovu i opisu programa: Shareware Win 9x 07-08/2003 ThinkTanks 1.02 Simpatična arkadica s tenkovima Zabava DOS 02/1998 Armored Fist 2 Uđite u tenk i napravite generalni nered na bojištu Zabava Win 3.x 01/1997 Black Rein Jurcanje tenkovima uz prigodno napucavanje neprijatelja Zabava Win 9x 11/1997 Blast Doors Križanac Warcrafta i napucavanja tenkovima preko brda Zabava Win 9x 10/1998 Recoil Odlična 3D pucačina stavlja vas u ulogu tenkiste budućnosti Zabava DOS 07-08/1996 Scorched Earth Napucavanje tenkićima preko brda za jedog ili više igrača Zabava Win 9x 02/1999 Thunder Brigade U ulozi tenkiste budućnosti Zabava Win 9x 07-08/1997 Toni Tank Pro Logičko-arkadna igrica vožnje tenka kroz minsko polje Zabava Win 9x 05/1999 Tank Racer Što je to: bučno, veliko, nezaustavljivo? Tenk, naravno... Zabava Win 9x 05/1999 Wild Metal Country 1.1 Divljanje pobiješnjelim i nadasve raspucanim tenkovima Zabava Win 9x 07-08/2000 TankTime 3D v2.0 Napucavanje tenkovima u 3D svijetu za dva igrača Zabava Win 9x 12/2001 Pocket Tanks Prerada stare igre napucavanja minijaturnim tenkovima Zabava Win 9x 04/2002 Xtreme Tankz Madness Odlična igra s malim tenkovima Zabava Win 9x 04/2002 Xtreme Tankz Madness Odlična igra s malim tenkovima Zabava Win 9x 09/2003 Atomic Cannon Dva tenka s mnogo oružja - spretniji će pobijediti ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
ma to veky, blast doors.....hvala isuse, skoro mi je glava pregorila pokusavajuci se sjetiti imena, morao sam cooler prikopcati na nju ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|