|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() Imam matičnu MSI KT266A pro2. Ukupno imam 386 MB (PC2100)memorije i to na utoru br. 1 imam 256 mb rama od samsunga, a na utoru br. 2 imam 128 MB od Hynixa. E sad. Danas sam kupio još 128 MB rama od Hynixa (identična onoj što već imam) i stavim ja nju i pokrenem kantu i kada uđe u Windoze sistem postane nestabilan i dođe poznati plavi ekran i neka Billova objašnjenja što napraviti. neki put mogu drkati po Windozama ali čim pokrenem neki test koji zahtjeva svu memoriju (test memorije u Aidi ili 3Dmark) opet mi dođe plavi ekran. Kada maknem tih kupljenih 128 MB sve radi kako treba. Također sam isprobao dali valja sama memorija i radi.:confused: Neznam di ali sam negdje čuo da ploče s VIA-inim čipsetom imaju problema sa memrijom a pogotovo ako se ima instalirana sva tri modula. Ako netko ima neki prijedlog neka pomogne plz. Thx P.S. Nikad više ništa od MSI-a ili bolje jebem ti VIA-u ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
a da sve skupa prodas i piknes 2x256 ili 1x 512 ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Prodaj i stavi 2x256 MB. Najednostavnije je. Imaš malu šansu ako prošetaš sva tri modula po sva tri utora u raznim kombinacijama. Možeš ih i prije malo počistiti, kontakte s gumicom, tek toliko da sve proobaš ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Izgleda da ću tako i napraviti. Prodati ću ona dva od 128 i kupiti od 256. Ovaj problem je izgleda inače boljka ove ploče jer sam na MSI-jevom forumu vidio da dosta ljudi ima isti problem. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|