|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
E4300 @ Gigabyte 965P-DS3 OC
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
trebaš smanjit omjer fsba i memorije u biosu...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
oooo, nova pila je pala. i tak si se ti riješio gf4 mx hehe. mali savjet- 3.2 ghz ja sasvim dovoljno. nemoraš baš vozit proc na samom rubu. jesi testirao stabilnost?
![]() |
#8 |
|
aaaa evo nas. mi 3 smo ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
frend ima tu ploču kolko se ja sjećam nema omjer 3:2 1:1 i 5:4 nego neke brojke 2.66 2,54 i neke slične gluparije,do kollko uopće iode supertalentova 667 ide do 800???to su čini se max moguće latencije,kako znaš da zbog memorije ne ide više što ti javi kad pokušaš na 3,5 pokrenuti windoze?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
@ tomy več 3 dana radi na 3.2ghza bez frke @demetrius nisam ni pokušao, max kaj sam dobil je 366fbs uz 5-5-5-15 latenciju tj 3.3Ghz-a brijem da je to ok ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
|
zaribat će ti se sistem. prvo odvrti memtest sa diskete ili cd-a, zatim ti ostaje 12-ak sati prime-a 95 i 12h occt-a 1.1.0 i 3dmark06 par puta. onda možeš reć da dobro radi. naravno prije svega toga stavi najnoviji bios jer stari nevaljaju
![]() |
#13 |
Premium
|
si dignuo napon proca??,namještaj one glupe brojke da memorija stalno bude oko 700,naravno da je ok 3,3,kakvo je stanje s temeperaturama idle load ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=69244 post ispod tvoga prva slika di piše system memory multiplayer tu mjenjaš 2,00 2,54 itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
gledo sam to al nikak nemogu namjestit na 700 neg min sa 366 fbs je 733mhza ,p,s nemam problema sa bootom na ovim postavkama jel su ok temp. ![]() edit: vratio na 3.2 ali su ostale iste latencije i tak ču ostavit eod. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Minox. 13.05.2007. u 13:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
ni nemozes dobit 700 ako ti je fsb 366...2.0 omjer ti je 1:1 omjer, nema ispod toga... si dizo voltazu procu? mozes ic do 1.45v u windowsima, temperatura ti treba bit ispod 60c pod load, mjeri je sa core temp programom, gledas core0 i core1 isto pazi na temperaturu NB ako mozes...ako nemas nikakvo hladenje na njemu, to isto moze bit razlog zasto nemozes dalje btw. 3.3ghz je vec dosta za ovaj proc...mislim da mozes bit sretan s tim, nema razloga da ga dalje mrcvaris, nece srusit nikakve rekorde, a samo mozes nes skurit (mislim na rame) |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
|
samo ti prvo odvrti one testove a onda slavlje može početi. uglavnom za malo para puno muzike. svaka čast intelu a ne onaj šugavi amd x2 ak klokneš za 200mhz imaš sreće
![]() |
#22 |
Premium
|
@ demetrius pod opt je oko 60,box prije oca je bilo blizu 9k sa oc-om 12k @ tomy slavlje več počelo bez brige ![]() eo več 7h radi ko beba ![]() @ mazohista tnx m8 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
|
lol nema potrebe jer neču više oc-at a i soba mi je klimatizirana dobrim djelom dana ![]() p.s posto mi monitor nema podesivost po visini bzvz i lol morao sam ga staviti na malo deblju knjigu i sada mi je slika još ***enija nego prije kad sam je malo gledo odzogo hehe ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Više od toga nećeš dobiti ni da hoćeš, jer nije do matične ili memorije... Procesor ima FSB wall, tak da više ne ide...moj staje na 350mhz... Ako želiš već OC trebao bi napraviti BSEL mod Inače i ovo je sasvim solidan OC... |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Gamer 2 the Bone
|
Moja cura ima istu kombinaciju ko ti, probao sam jučer ali kad idem restartat komp, njen se zgasi i moram 3 puta upalit i ugasit da mogu bootat... Jel možeš napisat TOČNO koje si postavke sve promijenio u BIOSu, množitelj, fsb, voltaže i koje, omjer CPU/RAM, etc....pliiiz... ![]() Pa da prepisujem, kao u srednjoj... ![]()
![]() |
#29 |
Gamer 2 the Bone
|
Thnx, probat ću tako...ali prvo moram update-at bios, memorija je Kingmax 667 2x1 giga... Voltažu si držao na auto ili manual? Ali je default? Sa 1.8 na 3.2 bez mijenjanja voltaže? To može?
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Meni cura ima tu kombinaciju E4300 i DS3 rev 3.3,stavio sam joj ga na 3100Mhz 1.4v...stock cooler da se ne grije,inače ide do 3.3Ghz pri 1.55v...ali se grije.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|