|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
senzor problem
maticna je albatron945P(V2.0) u biosu mi ocotava temp procesora 30 stupnjeva, a u svim drugim programima, procesor 93c, maticna86c itd? postoji li neka fora za to rijesiti ili je senzor stvarno toliko lud??????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
S kojim programima ocitavas? Neki programi prepoznaju krive senzore, pa bljuju nebulozne temperatre. Jesi probao SpeedFan ili Everest Ultimate? I koji proc i hladnjak imas gore?
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
procesor je celeron 3.0 a hladnjak je njegov i otvoreno je kuciste i nista nije toplo, a probao sam sa everestom i pc wizardom i svak pokazuje razlicito EDIT: evo i speedfan mi ocitava totalne nebuloze od 93c Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 20.01.2007. u 21:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Daj ti provjeri je li ti sjeo hladnjak kako treba na procesor. Jer ako nije - procesor ce kuhat, a hladnjak ce bit mlak na dodir... makar se meni cini da ploca ipak krivo ocitava, pa ako sve radi stabilno i ako ti je hladnjak dobro sjeo nema razloga za brigu. Mozes zatvorit kantu da ti se ne nakuplja prasina ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|