|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() Prije nekog vremena instalirao sam DAEMON Tools i dogodilo mi se nesto cudno tj nestala mi je opcija Turn off computer iz Start menia : hitthewa tj ostala je samo opocija Log Off pa tek nako log off-a sam mogao ici na Turn off To cudovatu pojavu sam pripisao Komatoznim vindotza i kreirao novi User Account koji je radio kao treba tj mogao se gasit i palit komp bez da se od logiram : hitthewa Ali sada sam intalirao jos jedne vidoze i nako instalacije famoznog DAEMON Tools -a opet isto cudo nestao je direkti Shut down nego se trebam odlogirat (iako imam samo jedan akaun) da bi ugasio komp (cak i gasenje na gumb ne redi) Winoze su XP sp-2 DAEMON Tools je verzija v4.08 a takodjer imam ista cuda i sa verzijom v3.47 Gledao sam po forumu od DAEMON-a i nisam (za sada) naso slicnih problema osim sta se na jedno mjestu spomiju problemi sa AMD dual core optimizatorom ili nesto slicno vezano uz dual core AMD procove (koji ja imam) ali nije bilo pojasnjenja problema pa ne mogu reci da li se govori o ovakvom problemu. Jos jedna cudnovata stvar se pojavila a to je da ne mogu doci do Task Managera nego ljepo dobijem poruku da mi je administrator zabranio pristup (pazi a ono ja sam taj administrator i 100% sam siguran da to sebi nisam napravija osim ako nisam poceo mjesecarit ![]() Pa ko neko zna sta se tu desava nek mi pomogne jer sam ja bez ideje + ima li koja preporuka za neki drugi program koji radi virtualne drajvove sada bi ga rado probao. I da 100% sam siguran da je veseli DAEMON krivac jer sam vrtio image frisko instaliranih vindoza i nakon stavljanja DAEMON-a isto cudo se dogadja : hitthewa : bonker2 ![]()
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
ot: umm, jel se ne veze daemon za pirateriju i ostalu ilegalu...?! bolje briši thread i ne koristi dtoolse... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Daemon Tools je samo program za otvaranje CD/DVD imagea, kao što su Alcohol 120%, Nero Image Drive, UltraISO,... Njihova namjena nije uvijek ilegalna. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
pomozi covjeku ak znas ak ne.,.. ima dosta dušebrižnika na forumu ionak. @autor teme ja sam dugo koristio i alkohol i daemon i nikakvih problema s tim shut down-nestajanjem.ak ti nije frka tolko da bas mmora bit daemon , stavi si ovaj novi PowerISO , dost ga ljudi hvale a ima i podrsku za svoj .daa forumat koji navodno dobro kompresira image datoteke.. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|