|
![]() |
#1 |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Mali OT:Univerzalni daljinski
Imam jednu staru telku(cca 20 godina ![]() Hvala ![]()
![]() |
#2 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Uzmi u kvarku univerzalac za 28kn i vozi ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Pretpostavljam da je taj za 28 kuna smartbox? To nikaj ne valja, programiraš ga i zgubi brzo signala. Kupi sony-a RM-V202T, taj je predobar, 100 kn dojde. U novome bugu imaš testa tih univerzalnih daljinskih.
![]() |
#5 |
Premium
|
Obzirom da TV ima koju godinu, može se dogoditi da ti mnogi od njih ne budu htjeli raditi u kombinaciji s njom. Još ako je u pitanju neka egzotična marka TV-a,...
![]() |
#7 |
You'll Never Walk Alone
|
uzmi si smartvision dodje oko 30 kn,imas 2 modela pa si izaberi koji ces,i koju marku televizora imas? S obzirom da ti je telka starija nemora znaciti da ce ti raditi i s skupljim markama daljinskih,ali uglavnom ovaj dosta podrzava telki.Imam i ja jedan od ta dva modela doma i dobar je nije los,radi svoj posao dosta dobro. http://www.kvark.hr/index.cgi ili http://www.kvark.hr/index.cgi
![]() |
#9 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Ukratko imas knjizicu koju ces dobiti sa daljinskim,u njoj se nalaze kodovi za odredjene tipove tv-a. Programiranje je vrlo jednostavno uglavnom stisnes kombinaciju tipki uneses kod i to je to ako imas srece. Ako ne onda imas mogucnost automatskog skeniranja to traje parminuta nakon cega kad daljinski pronadje odgovarjuci kod TV bi se trebao ugasiti.
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
E da, smartvision, meni opće nije dobar, loš mi je jako. Valjda tebi ok radi, ali meni se stalno deprogramiral i valjda 10 puta na dan sam ga opet programirati moral tak da sam se napamet šifru naučil.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Jel istina da Quadro nema kodove za univerzalni daljinski,ja u toj knjižici nemam Quadro? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
You'll Never Walk Alone
|
|
|
Oglas
|
|