|
![]() |
#1 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Epoxy ljepilo
Zanima me gdje se u Zagrebu može kupiti Epoxy ljepilo? Ili ako netko ima za posudit da si zaljepim heatsink na NorthBridge jer je pukla kukica s kojom se drži. Probao sam zaljepit kukicu sa SuperAttackom, ali k..ac... Opruga na heatsinku samo katapultira kukicu i onda je moram tražit po sobi. Ovako bi zaljepio direkt na jezgru.
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! Zadnje izmijenjeno od: RAK. 01.09.2003. u 11:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Nemam pojma gdje se to ima za kupiti ali sam i sam lijepio super atackom. Stvar radi. Preporuka je da malo očistiš površinu prije ljepljenja i tek onda lijepiš. No imaš li stari cooler, skini sa njega. To je najbolje rješenje. I ne kumi balavče.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Re: Epoxy ljepilo
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
od LemilicE
|
Re: Re: Epoxy ljepilo
Citiraj:
Ne, jer je pukla kukuca koja se nalazi na mat ploči. Tamo je zaljepljena ili šta ti ja znam, tako da nemam heatsink za šta zakači. Oprosti te gospon RAK, valjda će i nama drugima jednom doć vrijeme da editiramo tuće poruke ![]() ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Re: Re: Re: Epoxy ljepilo
Citiraj:
na mojoj ploci je heatsink bio samo zaljepljen tvornicki (nema aktivca a bome ni potrebe za njima, blazen sis ![]() kad sam je kupovao to je u transportu otpalo (mozda i prije ali mi tip nije spomeni) ali ono bijelo ljigavo cime oni to mazu umjesto paste drzi stvar na mjestu....dakle probaj naci bijelo ljigavo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
od LemilicE
|
Ja imam samo pasivno, ali kad sam stavio vodeno na CPU, znači morao sam maknuti ventilator sa proca, jako malo zraka struji pored NBa, a heatsink je toliko vruć da se možeš opeć, pa sam ja zaljepio ventilatorić sa nekog starog pentiuma (mislim jedinice) na heatsink. Vent ima 2 grama što znači da nije u tome problem. Kukica je jednostavno izletila. ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2003
|
![]() fino uzmete magneti ljepilo, dobro ocistite cooler i chip namazete pricekate malo i zaljepite.... super attack nema dobru provodljivost temperature!!! on je izolator
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: ljepilo
Citiraj:
Btw kad smo vec kod super ljepila, termalna vodljivost nema veze jer ono lijepi u toliko takom sloju da se moze smatrati zanemarivim.
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|