|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jan 2007
|
Koda aktivni subwoofer - mišljenje?
Moj buraz je kupio u trgovini polovnih subwoofera koda sw-10 subwoofer sa 2 basa drivera za 1000kn jedan bass driver je prema podu je 25cm i drugi je prema naprijed 25cm i danas sam ga probo kod sebe i lupa kao lud od pod i razara u filmovima super koje taj sub ikad čuo.Bok EDIT: Maknuo sam caps mod iz naslova Zadnje izmijenjeno od: Costa. 15.01.2007. u 16:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Neznam dal govorimo o istom subu al koliko mi se čini jer sam gledao taj sub nekad prije, on nema dva basa, nego jedan bas koji je okrenut prema podu, a umjesto bas reflex otvora ima pasivnu membranu koja gleda prema napred i izgleda kao zvučnik. Ne znam koliko je star sub, al nov je koštao malo preko 1000kn, tak da mislim da je preplatio. Inaće sub je dosta dobar. Ispričavam se vlasniku na korištenju njegove slike, slika je uzeta sa audiofil.net, ali u desnom se čošku vidi sub, jel to to? Prodavao se u Val akustici ali pod markom Senate, model SW 10A [img=http://img77.imageshack.us/img77/573/senateid2.th.jpg] |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
Dubravkol to je taj KODA SW-10A subwoofer koji ja i buraz koristimo zvuk je za hip-hop super dubok Sub je u mojoj sobi spojen sa SONY str-de497 pojačalom i cijelu sobu treše bolji je od MAGNATA.Bok |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
nije ova sa slike (ako je to uopće taj koji ti imaš), nego neki totalno kocka dizajn i front 25cm. 1k kn za to je van pameti u svakom slučaju. p.s. ne moraš nas pozdravljat na kraju svakog posta, ali možeš stavit crtice ispred svake rečenice ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
OT: Bassfreak nemoj se ljutit, al moram ti rec da se malo smiris. Malo si prenabrijan. Samo dobronamjeran savjet ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
In the lab...
Datum registracije: Feb 2006
|
a vidiš da je nabrijan na baseve.... ![]()
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
undercover
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]() Bilo bi smislenije da si kupiš jedno 4 shakera i raspodjeliš na strateška mjesta po sobi koja želiš da vibriraju. Treslo bi nemjerljivo bolje od suba a došlo jeftinije.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
|
Soba je podrum izoliran ima 25kvadrata.... |