|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
koji program za ripanje audio cd-a, na usb?!
koji program za ripanje audio cd-a mogu instalirati na usb stick i da ga pokrecem s razlicitih racunala?!probao sam sa easy cd-da extractorom, pokrene ga ali ne prepoznaje cd uredjaj na drugom kompu (samo na maticom) ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ako imaš U3 stick, probaj sa CDex-om.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
In the lab...
Datum registracije: Feb 2006
|
Možeš koristiti i Exact Audio Copy, pošto se on ne instalira već samo otpakira
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Da, i EAC je dobar, ali mislim da se ipak instalira. Malo je kompliciraniji za rdit od CDex-a, ali je stvarno ok program. btw, trebat će ti i Lame codec ako misliš direktno pretvarati u mp3.
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
EAC i Lame se samo raspakiraju gdje želiš i to je to. Ako do sada nisi koristio EAC, prvi puta će ti trebati najmanje pola sata dok vidiš i namjestiš sve opcije. Kad završiš, napraviš si profil za svoju pržu i kasnije ga samo učitavaš.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
super ![]() hvala svima !! probao sam easy cd-da ext....i radi samo kada sam logiran kao admin, ali kao obican user ne radi....podigne ga, no nemoze pronaci cd uredjaj |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|