|
![]() |
#1 |
Rule
Datum registracije: May 2003
|
![]() Ovak pozdrav svim dobrim ljudima koji budu pomogli oko ovog bezveznog problema ali ja sam vec izludio pa da krenem...... Kad pokrenem instalaciju win98 ili ME ili 95 ili 98se na samom pocetku mi se javi poruka Application Error SUWIN coused a general protection fault in module<unknown>037F:0CCA' ISUWIN will close i dalje ne ide vrati me u ms dos..... pa dobro ljudi koji je ovo štos više nemam ideja..... Pomozite jadnom čovjeku u nevolji POZDRAV:confused: PS: ploca je soltekova
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
prevodit cu ti NE. CAUSE This behavior can occur when any of the following conditions exist: There are incorrect basic input/output system (BIOS) settings for a built-in peripheral device on your motherboard (for example, cache settings, CPU timing, hard disks, and so on). Your computer has bad or mismatched random access memory (RAM) or cache (for example, if you are using EDO and non-EDO RAM, or you are using different RAM speeds). The motherboard in your computer is not working properly. RESOLUTION To work around this behavior, try to slow down your computer by changing the BIOS settings. For information about how to change these settings, consult the documentation that came with your computer or contact the hardware manufacturer. WARNING: If you change the BIOS settings for your computer incorrectly, serious problems can occur. NOTE: Make the following changes, one at a time. After each change, save the setting, quit the BIOS, and then try to run Setup. If one step does not resolve the problem, try the next step, and so on. Modify the bus mastering setting. Modify the externalor internal cache setting. Modify your RAM setting. Modify other settings that are specific to your BIOS and that contribute to the speed at which your computer runs. Disable the Level 1 and Level 2 cache from the BIOS Setup tool for the duration of Setup. Disable the Ultra DMA setting (if applicable) for the hard disk or CD-ROM drive. For information about how to change these settings, consult the documentation that is included with your computer. If the error message still occurs after you perform these steps, the hardware may be damaged. Contact your hardware manufacturer for assistance. MORE INFORMATION |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Rule
Datum registracije: May 2003
|
To vec znam
Citiraj:
Ovo je vec sve ma papirima o svim SUWIN greskama ali za navedenu poruku u pitanju nema odgovora na ovu gresku a sve ove stvari sam isporobao i ne ide...pa sam morao staviti XP sto je proslo bez problema...ali XP je spor uzas taj komp je 700Mhz Duron sa 128 MB sdrama i nije bas da je neka brija.....i dalje ne znam kako da rijesim problem.....nije valda da se ova poruka nije nikom pojavila Pozdrav
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
e ovako, SUWIN se javlja kao problem jedino (barem po mom iskustvu) kada se radi instal iz windowsa (dakle kao iz windowsa pokrenemo setup,ne?) s obzirom da se iz njegovog posta da zakljuciti da on to radi iz dosa nije ni cudo sto nemoze naci rijesenje jer se to nikome valjda nikad nije desilo (osim jednom tipu negdje iz bugarske ali kod njega je bio ovdje nepostojeci problem) jedino mi pada napamet da kad boota s diskete ili CDa prvo prebaci instalacijske fileove windowsa na dik pa restarta i boot kao minimal boot kako bi izbjegao sranja u memoriji.....jer kolko sam skuzio tu je problem kad iz windowsa izbacuje to sranje.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Citiraj:
jel moguće napravit neki dual-but (win/linuks)? ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Imao sam S.u.S.e. 7 ali sam je makao, ne radi njenog lošeg rada, nego šta sam se jaako teško snalazio u njoj. Iako, moram priznati, sistem kao takav, jako je dobar.
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |