|
![]() |
#1 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Bus driver
Za ljubitelje simulacija, izašao je Bus driver - simulacija vožnje autobusa. Ograničeni demo može se skinuti s ovog linka http://www.scssoft.com/busdriver.php
![]() |
#2 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Skinio sam i natuko odma 1 h igre , onako zabavno i strogo po pravilima , igra za ubijati dosadu definitivno |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Zanimljivo. Ajde recite malo vise o igri vi koji je igrate (demo mi je prevelik da bi ga skidao jer nemama flat). Imam vise od 3 godine tako da bi i ja mozda uzeo. ![]()
Lenovo ThinkPad W530 - Core i7 3840QM, 32 GB RAM, SSD Samsung 512 GB, nVidia Quadro K1000M 2 GB, 15.6" 1920x1080 IPS, baterija 9 ćelija Zadnje izmijenjeno od: Milentije. 03.04.2007. u 14:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Bus Driver problem
Hmm.. nije vjerojatno problem u igri, ali u grafičkoj sigurno jest... Kad pokrecem igru (igricu bolje reci) onda ili javi gresku sa onim : Send Error Report (ili kak vec) ili imam black screen... jedino sto se vidi su svjetla - nema auta, nema ceste, samo svjetla.... Pokusao sam instalirati nove drivere, ali mi javi gresku: Video Driver not found!! (OMG?! WTF?!) WoW radi bez problema, i LOTR radi bez problema... Molim pomoc! Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
NHF ali daj razmisli o pravilima... Niti jednu komponentu nam nisi opisao, a nismo vidoviti....
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
ah.. da.. ATI Radeon 9800 PRO pentium4 2,4Ghz 512 RAM (neznam proizvođač, al nije ni bitno valjda) Moj bed.... sorry! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|