|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
LCD ASUS VW193D
pozdrav! uzeo bih ovaj monitor cija je najveca moguca rezolucija 1440x900 pa mi treba neka najjeftinija graficka kartica s kojom bih mogao raditi u toj rezoluciji a da je iz VeMila jer tamo sastavljam konfiguraciju za nekoga i ogranicen sam do 300 kn. Postoji li takva graficka? hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Sve iole modernije grafičke podržavaju tu rezu. Odi na vemil stranice i nađi bilo koju a da paše (znači da je pci ex. ili agp, ovisno o matičnoj).
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
ma mislia sam uzet Gigabyte GF 7200GS PCIE , 128MB (do 512MB), TV out, DVI koja kosta 242 kn ali sam skinio manual od te kartice i nisam nasao da podrzava bas tu rezoluciju iako joj je najveca moguca reza cak 2560 x 1600 60Mhz,ima tu dosta navedenih rezolucija ali sve je nesta između pa ne zelim da kad sve kupim i spojim moram stavit recimo na 1024x768, ipak je to 19'', tj. volio bih da bude bas ta najveca. Ovo nije za mene nego za prijateljicu i to joj je prvi kompjuter a i nije bas pri lovi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|