|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Titlovi divx bs player
Ma zanima me jedna stvar;imam film (divx),ali prepolovljen te stavljen na dva cd-a zbog negove veličine ali jedan titl srt,sub txt,nije važno,dali u postavkama bs playera mogu namjestiti da mi i jedna i druga polovica filma rade sa tim jednim titlom ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Probaj pomaknuti prijevod unaprijed onoliko koliko traje prvi dio, ako to možeš uopće u BSplayeru...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
Nisam isprobavao, ali ima opcija za to (desni klik -> titlovi -> opcije titlova -> ručno ugađanje), mada mislim da je to prilična komplikacija. Kopiraj na hard, podijeli programom Time Adjuster i gledaj - najjednostavnije. Bar ti neće optički pogon zujiti dok gledaš.
![]() |
#4 |
Premium
|
Evo skinuo sam taj program pa ako imaš malo živaca da mi malo pojasniš kako ču titl podjeliti te kada ga učitam u drugu polovicu filma ,da radi.Vidim to ima nešto veze sa namještanjem frejmova,ili dali on može automatski odrediti početak titla za drugu polovicu filma ,molio bi te malu pomoć,hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
Evo ti odgovor u obliku kratkog tutorijala kojeg sam napisao večeras: Tutorijal za podjelu titla na 2 dijela Pozdrav!
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
I te finese se daju podesiti. - Možda si neprecizno odredio trajanje prvog dijela (bolje je odrediti broj TPOS-a jer se onda namjesti u desetinku sekunde, a ne u sekundu). - Ponekad se kraj prvog dijela filma i početak drugog znaju preklapati par sekundi. Ako je to slučaj, oduzmi tih par sekundi od trajanja prvog dijela. - Uostalom, program ima funkciju premjesti (titlovi se pomiču unaprijed ili unatrag, već po potrebi) i sinkroniziraj (za slučajeve kad kašnjenje titlova nije uvijek jednako). Malo prouči program i vidjet ćeš da je dušu dao za ovakva podešavanja.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|