|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
odabir neta
Ovako... Student sam u ZGu i trenutno koristim modem. Dok sam još bio u Đakovu koristio sam wireless s kojim sam bio prezadovoljan i sad mi je ovo užas. Računi veliki a neradim ništa. Več neko vrijeme pregledavam udruge, ali i dsl operatere, međutim več sam se tolko pogubio da ni sam neznam sta da radim. Trenutno sam na črnomercu a problem je i u tome što bi se u 8 mjesecu mogao seliti negdje dalje. Optima mi se na threadu gore čini sasvim ok iako mi se nije dalo sve čitati... Molio bi vas da mi preporučite šta da radim...? Provodio bi puno vremena na internetu, skidao isto tako, a opet do 150 kn mjesečno bi max izdvojio. Nije mi bitno da li je to neka wireless udruga ili adsl, nego da su pouzdani, i da zadovoljavaju moje potrebe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Imaš za 150kn flat rate uslugu od AMIS-a, al opet, nisam siguran kolko je to pouzadno... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
![]() razmotri XCarnet svakako! meni se sve čini da ću na njega ić. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
Vodafone mobile connect card + carnet su dobra opcija za studenta koji nema pristup DSL-u (kada se moras seliti, nemozes nositi liniju sa sobom, a preseljenje prikljucka kosta!) prednosti VMCCa su vrlo dobra pokrivenost (barem GPRS i EDGE) signalom, u vecim gradovima hr uskoro 3,6 i 7,2mbit (ova bandwidth opcija je namjenjena za Petra Bezjaka, pranje love putem e-banking sustava je zaista mukotrpan posao) nedostatak je limit od 1gb - cijene prometa nakon prekoracenja su zaista brutalne i Onasis bi zaplakao na koljenima u Vipu drzeci racun u ruci
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Šta kažete na amis... Sve mi se čini da ču vlasnika tražit da promjeni operatera... Usluga je namijenjena: privatnim i poslovnim korisnicima koji trebaju brzi internet i fiksnu telefonsku liniju, a žele obje usluge po najpovoljnijim i najpouzdanijim uvjetima na tržištu. Prednosti usluge:
Cjenik paketa Brzina e-mail prostor Web prostor ** Ukupno 1024/256 kbps 150 MB 50 MB 152,50 kn 2048/384 kbps 150 MB 50 MB 203,74 kn 3072/512 kbps 150 MB 100 MB 262,30 kn 4096/768 kbps 200 MB 150 Mb 300,00 kn Cjenik priključenja Prikljucak Jednokratno Instalacija - ugovor na 12 mj 1 kn Instalacija - ugovor na neodređeno 400 kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
fukna - koristi search. bilo je vec dosta govora o amis-u.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|