|
![]() |
#1 |
Soul Eater
Datum registracije: Jan 2007
|
Temperatura od 46C
Da li je tolika temperatura normalna za AThlon XP 2200+? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
je, cak i ako je idle nije (pre)strasna ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Wichita, ovisi... Ako je Thorton jezgra, onda je. Ako nije Thorton, ocisti prasinu iz hladnjaka (a moze i citavo kuciste), vjerojatno je to problem. Meni je Thorton sa stock coolerom radio na 38-40C idle (istina, bio je 2000+, ali to ne igra toliko vaznu ulogu). Inace, najvise se griju Thorton i Barton jezgre, zato pitam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
@GrGaKC, di si ti bio kad je postojao/postoji Palomino jezgra ![]() ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
ako je xp 2200+ tbred ko moj to je dosta nisko, moj je na idle bio 50-52 stupnja, a u igram do 65 je isao ![]() ne moras se bojat da ce mu sta bit, ali ispuhat prasinu nije lose jer se cooler vrti bez dodatnog opterecenja i bolje hladi |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
imho 50 stupnjeva u idleu je previse... sempron 2300+ kojeg sam drzao na 2.13ghz pri 1.65v je drzao oko 40 u idleu, i 50ak u loadu... ocisti cooler.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Za sempron (Tbred-B) si u pravu ali ovo što on ima je vjerojatno Tbred-A a to znači da se grije ko blesav i kolka za ku**... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|