|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
MetallicA`s work
ovo je sve ugl c/p tak da kaj pise dolje u tekstu nebi trebal imat veze s ovim adminima i moderatorima evo victima ![]() evo i upadte miša da ne spamam opet na onaj topic gde me niko neche hvalit ![]() ![]() e admini nemojte josh stavljat pool dok ne sredim kuchishte ja javim kad to bu na icq ;-) UPDATE: ![]() UPDATE2:evo doshlo vrijeme da updatea ko drugi nego metalac znachi evo jucher i danas sam sam malo modao napajanje (ultrashrot 500w ) ![]() ![]() evo nije mi nish drugo palo na pamet nego ovo malo sam htel se bacit u grafiterske vode pa bash da vidim kak bu ispalo al se nikak nisam mogel setit kaj napisat evo ovo je ispalo ja sam prezadovoljan update neke slike gore s ovim graviranjem (stranica je gotova ) NIJE GOTOVO NETREBA RESTARTAT POLL JOSH update opet za neko vrijeme UPDATE3: evo opet update za sve vas ne modere koji nikaj ne modate (lol)(samo par tu ljudi nekaj mdoa ) nisam uglavnom nikaj napravio osim necheg na vrhu ime toga neznam ni ja pa ako za to postoji ime - imenujte znaci znak je offspringov nisam ja ni znal da je to neka grupa dok mi nije jednu noc ..........neko reko ........ ![]() i jos jedna sika da vidite do kud sam doguro s moddingom ![]() sad krecem na front panel:u planu : izbusit sa lemilicom neke oci od napred i stavi iza 2x neonke plave 10cm plave kupit neki bolji potenciometar (jos neznam koji) stavit plave ledice koje vec kozna kolko dugo stoje u ladici ,i jos ak mi kaj padne na pamet stavim unutra: planiram vodeno cpu/gpu 2-3 radijatora zice cu u uv cable sleeving (plavi ofkors) obuc dok ga nabavim i iam jedno pitanje kakve su boje uv neonke meni izgledaju ko neke ljubicaste a nisam nigde u zgb-u videl uv plave neonke jer bi mi treale eto tolko od mene za sad jos iam jedan case za modanje al ce biti puno skuplje od obicnog :twisted: dodatak : evo naso negde kozna gde tipkovnicu ![]() znaci skino sve tipke itditd...... prefrabo u crno tipke ce ostat bijele s tim da ce svaka dobit jednu rupu s lemilicom (enter 2 rupe i space 2-4 rupe ![]() update4:evo nisam bil doma prek ferija pa je vrijeme za mali jako mali update nisam puno mjenjo al iam par slika i unutrasnjosti pa se vidi malo bolje znaci : mijenjao sam onaj gej vent na procu jer je bas bio gej stavio sam 80*80 umjesto manjeg neznam tocno dimenzije evo slikice:
![]() |
#2 |
Premium
|
PRIJE: ![]() POSLIJE: ugasen komp: ![]() upaljen komp: ![]() evo na sliki se vidi unutrasshnjost i ovo kamenje sam kupio u kineskom ili cassi neznam tocno i natrpo ga na dno jer mi je bilo bzvz ono "stock" dno pa aj da se malo života uvede vent kolko se vidi je pricvrscen s gumicama plavim na ostala dva "pimpeka" na socketu temp mi se promiujenila za 7° pa i to je bolje nek nikaj nadma se drugom mjesecu jer navjerojantije dolazi vodeno ![]() tipkovnica je skoro gotovoa ali cu stavit like dok ju savrsheno dovrshim :PPPPPPPP i evo jedan secer na kraju ![]() update slijedi...... edit:nebu vode ali cu stavit druge coolere i jos malo moddinga sleeving kit itd , kupujem lap (jedini razlog zakaj nebu vode) edit: evo pisem malo o kompu... proc:amd athlon xp+2500@+2800 12,5*170 def voltaža 2100mhz barton mem:2*512 noname razne meme jedva povuku na 200 mhz latencije 2,5 4 4 5 grafa: geforce 6600gt 500*900 @ 560*1200 def voltaža def bios def cooler planiram uskoro nabrijat grafu do kraja i sve mislim na njoj mjenjat i bios i cooler hdd#1 seagate barracuda 80gb 7200rp/m necujan hard hdd#2 western digital 80 gb 7200rp/m jako cujan hard mozda planiram neko utisavanje al cisto sumnjam posto nisam nf ploca : gigabyte neka meni ova ploca owna vec sam svakakva sr**a s njom radio busio ju rezao i jos uvjek radi ko pr5vog dana imala je 500 biosa na sebi i jos uvjek radi.. dvd prža : asus ***ga kuri na 8x al ja sam zadovoljan bitno je da radi ... napajanje: homemade 500w kupio napajanje riknulo je za 2 dana otiso do chipoteke po neke djelove zamjenio i napajanje radi i gledo sam s multimetrom padove napona i mogu rec da napajanje zbilja roka bolje je nego prije btw slike su od napajanja gore.... mis: logitech mx518 :twisted: miš izroka pre pre dobar.... tipkovinca :neka logitechova bezicna ok tipkovnica al planiram uskoro update mozda cak g15 al isto cist sumnjam... monitor:samsung syncmaster753dfx ok monitor 17incha ...nis posebno mozda uskoro modam.. dsl:gigaset se555wlan nekad kenja al rietko kad prezadovoljan.... to bi bilo najvjerojatnije sve updaejtam ak kaj fali... Tolko od mene za sad PoWeReD bY CrO-MoDdInG
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nije ti baš pametno imat zvučnik na videu, otiči će ti kazete ![]() Inače lijep mod, zgodno si sakrio kablove, nešto slično ja imam namjeru napravit sa kablovima koji su vani, iza kompa.: goood :
![]() |
#4 |
Premium
|
ok thx ne koristim taj video tak da mi je svejedno a znam rekli su mi vec ljudi za to i vec sam shebo par p****ca ![]()
![]() |
#5 |
0 dB is my style.
Datum registracije: May 2005
|
Zakon mi je ovaj znak od The Offspringa (ja sam veliki obožavatelj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
e iako ti to već znas moram rec da si odlican posao napravio... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
thx svima...
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2006
|
Opako dobro, mis mi se svidja najvise s tim ocima ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|