|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2006
|
HT lopine
Ljudi pazite da se i vama ovo ne dogodi-Nakon 2 besplatna mjeseca u prosloj akciji(koja nisu bila puna dva mjeseca: nono : ) Nastavio sam surfat kao da imam flat ,sto sam u ugovoru i naveo(da zelim flat) a oni me samoinicijativno prebacili na start paket .I tako odoh ja onako slucajno (bilo mi dosadno da pogledam koliko sam do sad prometa napravio) na korisnicke stranice i imao sam sta vidjeti: hitthewa,prebacili me na START PAKET I 64 GIGABAJTA PROMETA napravljeno za prosli mjesec.Nazovem ja ht ![]() i operem ih dobro a oni meni neka saljem prituzbu pa mozda bude uvazena. PS-ovo sam napisao da svi vide kakva su oni govna i da se drugima isto nebi dogodilo ,i molim vas ako neko ima istih iskustava da mi kaze dal je uspio izvuc deblji kraj s T GOVNOM. Lijepi pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Ajme, bad luck čovječe i definitivno greška T-Coma.Ako ti u ugovoru piše da si uzeo FLAT (pogledaj si T-Comov ugovor), onda oni moraju sanirati to...nadam se da će sve OK ispasti... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Dizes paniku bez veze, ugovor imas i nema drugih solucija, platis flat a oni nek traze ko je fulao kod unosa podataka....
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
kad imaju akcije automatski te stave na start paket kako nebi prva 2 mj plaćao 200 i nešto (flat) nego samo 99kn
![]() |
#7 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
Hehe, da, ali nakon akcije bi ga morali vratiti
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Pa ako si narucio flat u pocetku imas svoj ugovor i gore ti pise flat. Posalji faxom prituzbu i taj papir uz prituzbu i nazvat ce te oni i rec ti koliko da platis a ovo ostalo ce ti stornirat. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|