|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2009
|
MaxTV na jednoj lokaciji, Internet na drugoj?
U jednom stanu imam i komp i MaxTv, u drugom samo komp. E sad bi htio da kad ostali u jednom stanu gledaju MaxTv a ne koriste internet da ja u drugom stanu (miljama daleko) koristim internet. Jel to moguće i kako? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ne i nikako. Barem mislim da je $ neisplativo.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
da, u jednom stanu telefon + MaxTV Standalone, a u drugom telefon + MaxADSL (NIKAKVA DRUGA OPCIJA) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
062 900000, ali nerade vishe (ako se radi o prvoj instalaciji) ili 0800 9000 ako je korisnicki racun vec koristen (ima asociran STB) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Registered User
|
Citiraj:
Hvala. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Onda D-link baci u bridge mode, a sa kasdom se onda normalno spojis na drugoj lokaciji. Edit: Sam sebe ulovim da pricam gluposti. Normalno da i na drugoj lokaciji mora biti aktivirana ADSL usluga koja je vezana na broj, a bez toga nema spajanja osim dial-up.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera Zadnje izmijenjeno od: nino. 08.06.2009. u 00:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
Da, aktivirane su usluge. Hvala, probat ću, ak zapnem urlikat ću. |
![]() |
![]() |
|
|