Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 31.08.2003., 15:32   #1
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Unhappy pa-pa baracuda/120gb,ata v,7200,2mb cash

uhhhhhh,!!!!sklopila je svoje umorne oći na dan 30 08 2003 u 01 30 ! a nije ni 6 mjeseci stara....nikad ni kmek nije rekla na silna pisanja,brisanja,ni kliknula ni šteknula...same je sirota vrtila i vrtila...a sad .......nema,mrtva crkla,neradi!!!KUSA PROKLETA!! i sa sobom mi povuce 95 gb programa!!!!!!nisam stigel ni cd otpakirati a kamoli backup-irati!!!!vriššššt! e to ja zovem lošom srećom!!!rikne kad je puna ko šipak.....ah,sad kužim RAKA do kocena.....
badava mi i backup cdi,i sve klon i ghost kopije,kad ti se zbloka kad ti je najjjpotrebnija!!!!hudičeva koraba!!!i kaj sad...sad mjenjat za novu,pa sve ispočetka!!koji smo mazohisti!!!buhuhuhuhhuaaa

sig na dijeti..,bolje on nege JA......
mitzek je offline   Reply With Quote
Staro 31.08.2003., 17:11   #2
LorD ClockaN
od LemilicE
Moj komp

LorD ClockaN's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Pokoj joj mirnoj duši. Amen
Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže???
Nemam više lema!!!
LorD ClockaN je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 31.08.2003., 17:35   #3
horza
ono ispred konpjuktora
Moj komp

horza's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
svi koji smo ju upoznali znamo koliko je dobra dusa. jos ne vjerujem da je otisla. lahka joj kineska zemljica.

mitzek... reinkarniraj to cim prije i teraj raku. nebu ti zal. a onu mađararsku brusilicu pokloni komunalijama... cul sam da im je ponestalo diskova za rezanje asfalta. ili toplani, tak da se grijemo cijelu zimu, a ne da meni otapa kućište.

Horza (death dwarf)
birthsign: rebel

character perks
+95 excel organisation, +50 weather resistance, -20 energy, -35 image of reality, -80 house choirs

major skills
open-source, discussion, self-hypnosis, poetry, schtulichism

greater powers
final waves (alcohol hypnosis +30, self)
bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night)
misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius)
summon unknown female (demoralise +75 on target)

artifacts of choice
tv remote (hibernate +20 on self)
lounge chair (fortify sleeping +60 on self)
linux (destabilise system +45 on target)

little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable.
Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
horza je offline   Reply With Quote
Staro 31.08.2003., 17:59   #4
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Citiraj:
Originally posted by Horza
svi koji smo ju upoznali znamo koliko je dobra dusa. jos ne vjerujem da je otisla. lahka joj kineska zemljica.

mitzek... reinkarniraj to cim prije i teraj raku. nebu ti zal. a onu mađararsku brusilicu pokloni komunalijama... cul sam da im je ponestalo diskova za rezanje asfalta. ili toplani, tak da se grijemo cijelu zimu, a ne da meni otapa kućište.
ma ,to mora da ima neke veze kaj se druzila i s rakom....već je općepoznato njegovo iskonsko oduševljenje kad objavi svako malo da mu je hard riknul...da nebi ispalo da je on naj faca,i ja sam se učlanil u kljub davitelja(baracuda i inih!! )
dakle..posljednja pomast bila bu vu pondeljek od vlč.raka,a radosni govor izreći će ml.nadstojnik hojza uz žalobne zvuke dvd-a bobovec uz pjesmu:tiho pojte maleni slavuji da se moje zlato slučajno probudi!!! a nakon obreda,tugu bumo utapljali u enormnim količinama kave,jamničke i coca-cole....kad smo si pijanci.... .nakon obreda,svi bumo skupa pričekali novo svanuće i uskrsnuće novog diska koji bu....cuda!! (ak buju priznali garanciju.......:confused: )

Staro 31.08.2003., 18:10   #5
horza
ono ispred konpjuktora
Moj komp

horza's Avatar

Citiraj:
Originally posted by mitzek
ma ,to mora da ima neke veze kaj se druzila i s rakom....već je općepoznato njegovo iskonsko oduševljenje kad objavi svako malo da mu je hard riknul...da nebi ispalo da je on naj faca,i ja sam se učlanil u kljub davitelja(baracuda i inih!! )
dakle..posljednja pomast bila bu vu pondeljek od vlč.raka,a radosni govor izreći će ml.nadstojnik hojza uz žalobne zvuke dvd-a bobovec uz pjesmu:tiho pojte maleni slavuji da se moje zlato slučajno probudi!!! a nakon obreda,tugu bumo utapljali u enormnim količinama kave,jamničke i coca-cole....kad smo si pijanci.... .nakon obreda,svi bumo skupa pričekali novo svanuće i uskrsnuće novog diska koji bu....cuda!! (ak buju priznali garanciju.......:confused: )
pa kaj si ju kupil u sex šopu u burkini faso? morskaVrata daju godinu i godinu buš dobil. u protivnome uletavamo u roveru... ti si getaway driver, ja sirova snaga, a rak bu na dva kotača odvukel žbirove.

Horza (death dwarf)

character perks
+95 excel organisation, +50 weather resistance, -20 energy, -35 image of reality, -80 house choirs

major skills

greater powers

artifacts of choice

little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable.
Staro 31.08.2003., 18:21   #6
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Talking ihhhhhh...

niš se boj hojza......sretni buju oni ak projdeju s dva harda za ovu "tustu#" cudicu.....ma neznam kaj joj je bilo??
mora da se je pesek igral z njom dok sam sve imal rastepeno po podu,dok sam diskovlju pod jajceka hital enermaxa...... ko mi kriv kad držim hw kak vu kovačiji....(a opala je alibabi drugi dan kak sam je kupil...još ju je i nogom prištopal!!! )ma bolje da si zmislim nekakvo gumeno postolje oko kompa...jel kaj sve nije po podu "bežalo..." ..šalim se naravno....takve stvari se čuvaju ko oba oka u glavi...

još nisam probal reinkarnaciju,to bum ipak prepustil majstoru.... zna se kojemu.......:burn:

Staro 31.08.2003., 18:39   #7
horza
ono ispred konpjuktora
Moj komp

horza's Avatar

niš... sad ponovo fino sistemčeka deti, pa još malo programčeka, pa ovo, pa ono... nije bad. e, BTW ja nemam posla još u pon i uto, nakon toga startamo s minimalno 2 velke serije, a onda brijem da će doći hermetički zatvorena đubrad tak da nebum imal vremena ni za gablec, a kamoli manijakalno kopiranje, tak da ono... pliz čim prije. salut !

Horza (death dwarf)

character perks

major skills

greater powers

artifacts of choice

Staro 01.09.2003., 01:28   #8
SlavoS
Premium

Datum registracije: May 2003
kak je krenulo svezi glede kvalitete, a bogami i trajnosti HDD-a
raid/spiglec se bude fural, pa cemo si HW ofriskavat bez glavobolje
Staro 01.09.2003., 20:26   #9
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Talking čudo ljudiiiiiiii.čudo se zove.....

:burn: :burn: :burn: :burn: :burn: :burn: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
sve to za najjjjjjjjjjjgenijajca-----RAKA!!!ljudi ,on je guru,mrtve uskrsava,diže ih iz groba!!!!!!:clap: :clap: :clap: :clap:
"barica" je vu njegovim rukama uskrsla i oživela bez i jednog izgubljenog bajta!!!!!!!ne da sam dužan kotlovinu i roštilj nego i par tisuća kava i jamničkih na terenu plus doživotno pranje i poliranje vraca"authora" mu!!!!!!!!!

ti vrapca,on mi je bil zadnji i najjjači adut da oživi "baricu"! a tak je bremenita!!!
također i pozdrav stanovitim "majstorima" i stanovitih servisa koji mogu glat Raku hodit po šibice i glancat beciklina!!!nadam se da se budu prepoznali!!!(to ni bog ne popravi,riknula,govno kinesko.....ma ak imate garanciju zamjenite,al sad baš nemamo na lageru niti jedan hard, pa dođite za jedno 155 dana,morti kaj dojde!! )

kapa dolje za RAKA još jenput!!:burn:

Staro 01.09.2003., 20:34   #10
horza
ono ispred konpjuktora
Moj komp

horza's Avatar

majstore RAK kapa dole. kaj si napravil? ajde odaj.
a fino ti to mitzek... do jucer su ti decki bili zakon, a vidi danas. trebal bus ti jos njih. bas me zanima kam bus juniora dogodine na praksu. nedaj bog da ti ja ikad kaj skrivim... uff... ju angrejtful ?)$ /#%

Horza (death dwarf)

character perks

major skills

greater powers

artifacts of choice

Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 01.09.2003., 20:44   #11
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Talking

Citiraj:
Originally posted by Horza
majstore RAK kapa dole. kaj si napravil? ajde odaj.
a fino ti to mitzek... do jucer su ti decki bili zakon, a vidi danas. trebal bus ti jos njih. bas me zanima kam bus juniora dogodine na praksu. nedaj bog da ti ja ikad kaj skrivim... uff... ju angrejtful ?)$ /#%
ma daj me pusti...tak sam bil kivan....svašta bi im rekel sam radi juiorasam čkomil...pa jebate pc shop koji nema jednog(1!!!!) harda u skladištu od par tisuća m2..il još bolje direktora nabave!!!! koji maher,usred sezone i najpotražnje fali mu jedan od 5 najvažnijih djelova za sklapat!!!uf-uf dalo bi se ohohoho raspravljat al tema je moj reinkarnirani hard,ne???

:clap: :clap: fala rak,neznam jel sam ti se zahvalil prek mobača, jel mi je ispadal od veselja kad si mi javil najveseliju vijest!!
btw,hojza, kaj stvarno misliš das bi ja mogel bit nekom nezahvalan???
e,da imam još 4-5 komada za složit rak....može tebi 50% onoga kaj složiš!!!!

Staro 01.09.2003., 20:50   #12
horza
ono ispred konpjuktora
Moj komp

horza's Avatar

ma ok si majstore. al daj izgladi to ž njimi. mislim ono... kaj buš išel nekam drugam po diskovlje? pa nisi bedast.

Horza (death dwarf)

character perks

major skills

greater powers

artifacts of choice

Staro 01.09.2003., 21:17   #13
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Cool jesam.........

nego kaj....... u četvrtak idem po još jednu "baricu" da se najde!!!

ma nis ja zlopamtilo,nego očajnik koji ostane bez 120gb harda kad mi treba bar 200gb fraj....pa si misli.......
ko nebi ponorel?
ajde hojza ,sjeti se kak si cvilil kad je naglo opala narudžba a hardovi na carini???
i to je to........sutra iden po pucicu kod raka....bog mu dal zdravlja i dugooo živlenje!!!

Staro 01.09.2003., 22:01   #14
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Ne treba se toliko zahvaljivati. Samo da ta kotlovina bude kako treba. Već sam jako gladan. Mjesec da je čekam i već sam smršavio 5 kg.

Moram vas odmah ispraviti i reći da sam dotičnu baricu tek danas upoznao a ranije samo njenu manju sestru.

Tehnikalije:

Stavio sam je u svoj komp i s užasom zamijetio da mi ga je srušila bez pardona. Uzeo van, napravio set disketa za te poslove i počeo šaltati. Prvo Easy Recovery i s njim skinuo podatke sa c: particije jer mi se Mitzek plakao da bu ga žena ubila jer gore ima vrlo važne recepte za kuhanje trave koju je Mitzek prisiljen jesti. Sve sam bio u napasti da to pobrišem ali znam da Mitzek ima zalihe za više godina gladovanja a batine ne podnosi baš nabolje. Dakle, to je bilo riješeno i 3.6 Gb je spašeno (većina je ipak Program Files i sl.).

Sada dolaze i ostali. Da si olakšam posao, puknem u floppy (ništa bez njega) Partition Magic 8 i tako popravim MBR. Bilo je lakše nego inače jer je bio samo korumpiran i sam se ispravio. PM 8 je ipak bolji program od Fixmbr. Dignem ja svoje Windowsiće i veselo prebacujem jednu po jednu particiju. i tako do ukupno oko 90-tak Gb.

Sada se vrši test diska i ako to preživi, reći ćemo da je spremna za rad.

Najveća nagrada će biti to da je vidim ponovno punu do vrha kako mi prilazi, a ja ću sa suzom u oku reći: "NEMAM NI MB SLOBODNOG PROSTORA NA SVOJE 2 KRŠINE".
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote
Staro 01.09.2003., 22:16   #15
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Thumbs up uhhhh,opala je "suza za zagorske brege"....šmrc,...

[QUOTE]Originally posted by RAK
[B]Ne treba se toliko zahvaljivati. Samo da ta kotlovina bude kako treba. QUOTE]
kaj se tak pališ na kotlovinu kad mi je specijalnost vratina s roštilja ...i to onak napacana i mefka kak putrić...sam je hitim na roštilj i več je gotova!!!ma ne frkaj ,ak treba i tebe i "authora" nosim z brega vu velku goricu!!!mislim,nakon zalevanja...po mogučnosti ne s jamničkom!!

Staro 01.09.2003., 22:31   #16
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Ah Mitzek...pa nisi li ti neki dan nekaj tu na forumu pisal da si nešto prčkao po MBR-u ha

Jel vidiš kojeg si si vraga napravil...
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 02.09.2003., 22:03   #17
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Talking joj ti si ko UDBA....

Citiraj:
Originally posted by Jelc
Ah Mitzek...pa nisi li ti neki dan nekaj tu na forumu pisal da si nešto prčkao po MBR-u ha

Jel vidiš kojeg si si vraga napravil...
ja sam samo štel dati RAKU priliku da ne padne u zaborav,skup sa svojim sposobnostima!!!:clap: :burn:

Staro 05.09.2003., 12:49   #18
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Talking e sad.................

gotovo....sad morem reci da je "barica"cudotvorno ozdravila uz snaznu asistenciju prim.dr.sc RAK-a i njegovih cudesnih floppy-a!!!!!dela ko i prvi dan!!!!!

Oglas

Oglas
Oglas Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno