|
![]() |
#1 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
![]() poštovanje ljubitelji auto simulacija i brze vožnje! ![]() ovaj thread otvaram da bi si mogli komunicirati u vezi ove po meni najbolje simulacije rally vožnje trenutno na tržištu igri sportskih simulacija vožnje. :burn: Pa evo, dvije stranice sa svačim potrebnim za igru, setupima, novim automobilima, skinovima, raznim utilitiyima su: http://www.bhmotorsports.com/ - najveća baza svega za Richarda Burnsa, ali i za ostale igre trkaćeg žanra... druga stranica je http://rbrczech.rbrmcr.com/index.php?setlng=eng gdje se mogu vidjeti vremena po stazama, turniri, online igranje... ako ima tko da igra ovaj rally, molio bih neka napiše, te koji setup koristi i koju fiziku. SPAM bih volio da se izbjegava, jer se u zadnje vrijeme jako puno pišu gluposti, a odlazi daleko od navedene teme. Tako da oni koji ne igraju igru, ili oni koji traže crack, ili nešto deseto, tipa da komentiraju da je Colim Mcrae bolji ili gori... zadržite za sebe. ![]() no offense anyone. P.S. Sretan Božić svima |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ovako malo sam vozio RBR i od rally-a netreba odustati jer kada malo uhvatis auto postaje savrsenstvo ja kada sam igra koristi sam sve deafult postavke osim sto sam malo prckao po opcijama volana da bude malo realnije evo uputa http://www.bhmotorsports.com/board/v...ic.php?t=32307
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
svakako si skini koji setup, ili sam poriktaj malo, razlike između default postavki i dorađenog podvozja su nevjerojatne. kao da voziš potpuno drugi auto. ![]() RBR je predobar, i žao mi je što najvjerojatnije nikad neće izaći nastavak. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ajde ja cu ovih dana nabavit probat, buduci da ce mi sutra frend posudit nekakv hebački thrustmasterov volan jer sam se nabrijo sad malo na to. Daj mi molim te reci neki sajt sa rekordima pojedine staze da vidim kolko sucksam. igras sa volanom ili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Lika u mom srcu
|
igram sa volanom (Logitech Formula Force GP) a što se tiče sajtova, naveo sam dvije glavne stranice u prvom postu ![]() ima sve, od osobnih rekorda, do rekorda pojedinih stageova, replayeva, setup-a, svega... ali nije mi jasno, cote d arbroz, frend najbrže odveze 2:37; i ono, polomi se sav vozeći, naravno uz podešavanje auta, i sve to... a frajer sa no1 vremenom na tom stageu je odvezao 2:25??!! ono, WTF? strava... samo da mi je doć do njegovog setup-a.... igra je tako sređena, da stvarno moraš poštivati pravila vožnje... P:S: Sa tipkovnicom ne trebaš ni pokušavati igrati, živa patnja.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
ja sam volan bacil, jer sve je to za dičicu malenu, a ja od 130 kg ... zato sam si uzel Logitechov Game pad i nidam požalio.... brzine prolaza sam dotjerao, a "plivanje" i sam osjetim...(kao da vozim S4...i to ona senza limiti...cca 1000 i kusur.. baš me zanimaju reze...inače sada sam s ovakvim nedorađenim ovjesom uredno pušio na pola trka u PROFI režimu (muči me koncentracija), ali zanimljivo d ana snjegu potegnem i prešišam u svim autima virtualna vremena..., ali Francuska mi je trn u oku...očajan sam...vidi se da sam s picke na blato..., a ne asfalt... ako imaš nekaj za pokazati skini vožnju pa da pogledamo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Znam, zato i nisam nabavljao. Sutra bum valjda dobil volan na posudu, pa ak mi se svidi mozda odem i kupim. Koj uopče preporucas da zemem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Od igre nesmijete odustajati jer je jednostavno savrsena. Kda pocnes "voziti" tek onda skuzis zasto je najboolja simulacija najvece iznenadenje i jos neke nagrade iz 2004. @Fleks ako uzmas volan po meni best buy je Driving Force Pro http://www.logitech.com/index.cfm/pr...CONTENTID=7226 ima ga kod nas vec za 600 kn a neisplati se zbog 200 kn ici na slabije Logiteche ako nista drugo bar zbog pedala ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Zckoj, kako ti radi RBR na X1600Pro? Koji detalji i koja reza?
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005