Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 11.01.2007., 12:52   #1
Yoman
Premium
Moj komp

Yoman's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Preporuka

Imam 2700kn i planiro sam uzet u diskont24 Logitech z-5500 i neku zvucni tipa audigy 4 pa me zanima dali se za ove pare da složit bolji Hi-Fi zvucnici i pojacalo. Prvenstveno me zanima jacina zvucnika i bass-a.
ako se može molio bi da neko odma napise pojacalo di a je naso i cijenu te isto to za zvucnike
thx
Yoman je offline   Reply With Quote
Staro 11.01.2007., 14:05   #2
Babaloo
In the lab...

Babaloo's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Nravno da se može složiti. Nove komponente malo teže, polovne veoma lako i odlične stvari za tu cijenu. Pogledaj malo po oglasniku, stvarno se može naći odličnih stvari, pogotovo u Zagrebu gdje ima puno više ljudi koji prodaju takve stvari.
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture
Babaloo je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 11.01.2007., 15:32   #3
Smartguy
Spiderpig
Moj komp

Smartguy's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
Za te pare ako ti se posreći možeš naći jako ljepu opremu. Ali nemožeš naći skoro ni upola jak bas kao i Z5500. Ipak je tu 10" membrana sa 188W koja razbija. Čujem ih često kod prijatelj , bas je čist i prejak. Prava uživancija. Sateliti su isto odličini i zvuk je također čist. Zvučnici su što se tiče zvuka prva liga. Mislim da bi ti pametnije bilo njih uzet
Staro 11.01.2007., 16:02   #4
amd freak
Guest
Moj komp

Datum registracije: Oct 2006
Ma ne ne ne i ne...Več sam ti i na pm reko ne...Taj logitech se nemože mjerit s hi-fijem za 3000kn i naviše..nema šanse....ewo ja imam z-5400 i hifi i samo ču reč...razlike bome ima...nemoj da ti bude na kraju žao....
amd freak je offline   Reply With Quote
Staro 12.01.2007., 09:29   #5
Mikeyy
Premium

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Babaloo Pregled postova
Nravno da se može složiti. Nove komponente malo teže, polovne veoma lako i odlične stvari za tu cijenu. Pogledaj malo po oglasniku, stvarno se može naći odličnih stvari, pogotovo u Zagrebu gdje ima puno više ljudi koji prodaju takve stvari.
Pa de mu recite šta uzeti za te pare, točno, marka, zvučnici, model!
Čovjek očito nije audiofil i nezna šta valja, pa mu savjetujte.

Inače ja imam z-5500 i jako sam zadovoljan njima. Nisam audiofil, ovo mi zvuči jako dobro nasprem stare hi-fi linije i onboard zvuka.

Citiraj:
Autor amd freak Pregled postova
Ma ne ne ne i ne...Več sam ti i na pm reko ne...Taj logitech se nemože mjerit s hi-fijem za 3000kn i naviše..nema šanse....ewo ja imam z-5400 i hifi i samo ču reč...razlike bome ima...nemoj da ti bude na kraju žao....

Nema 3000+kn, ima 2700kn.
Mikeyy je offline   Reply With Quote
Staro 12.01.2007., 13:26   #6
Yoman
Premium
Moj komp

Yoman's Avatar

Citiraj:
Autor Mikeyy Pregled postova
Pa de mu recite šta uzeti za te pare, točno, marka, zvučnici, model!
Čovjek očito nije audiofil i nezna šta valja, pa mu savjetujte.

Inače ja imam z-5500 i jako sam zadovoljan njima. Nisam audiofil, ovo mi zvuči jako dobro nasprem stare hi-fi linije i onboard zvuka.
da baš meni puno znaci kaj mi je neko reko bolji ti je Hi-Fi
Staro 12.01.2007., 13:30   #7
Smartguy
Spiderpig
Moj komp

Smartguy's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
da bolji je hi-fi ali ajde ti složi Hi Fi za 2700kn ili eto 3000kn. znači 5.1 sustav sa pojačalom naravno.
Staro 12.01.2007., 14:08   #8
Dretar
Premium

Dretar's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
ja bi ti preporucio ipak z-5500,za tu lovu ces kupti samo hi-fi drlog kojeg se netko pokusava rijesit...nemos dobit jace od logitecha za tu lovu
i ja bi najrađe kupio mtx-ov sub od 6000 watta i ostale komponente...al nema se love
i uzmi u obzir da z-5500 uzima puno manje mjesta u prostoriji
Dretar je offline   Reply With Quote
Staro 12.01.2007., 15:56   #9
Babaloo
In the lab...

Babaloo's Avatar

A koji k... onda pita za savjete i preporuke kad će ionako kupiti Logitech štagod da mu ostali preporuče. Samo da kažem da pritom ne omalovažavam z-5400, niti umanjujem njihovu vrijednost i kvalitetu, već odgovaram na postavljeno pitanje.

Evo, našao sam u plavom oglasniku oglas za polovno pojačalo od Rotela za 800 kn ili Cyrus 1 za 1000 kn, a ostalo ulupa u neke zvčnike tipa magnat, jamo i sl. jer za ostatak love se nađe dobrih modela. Uostalom, neka sam traži malo po oglasnicima, dućanima i cjenicima...
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture
Staro 12.01.2007., 16:02   #10
beavis
Premium
Moj komp

beavis's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
A koji k... onda pita za savjete i preporuke kad će ionako kupiti Logitech štagod da mu ostali preporuče. Samo da kažem da pritom ne omalovažavam z-5400, niti umanjujem njihovu vrijednost i kvalitetu, već odgovaram na postavljeno pitanje.

Evo, našao sam u plavom oglasniku oglas za polovno pojačalo od Rotela za 800 kn ili Cyrus 1 za 1000 kn, a ostalo ulupa u neke zvčnike tipa magnat, jamo i sl. jer za ostatak love se nađe dobrih modela. Uostalom, neka sam traži malo po oglasnicima, dućanima i cjenicima...
Rotel mljac.

Oglas
Staro 12.01.2007., 17:09   #11
Yoman
Premium
Moj komp

Yoman's Avatar

Citiraj:
A koji k... onda pita za savjete i preporuke kad će ionako kupiti Logitech štagod da mu ostali preporuče.
po cemu to zakljucujes?? Nebi bezveze pitao da se nedvoumim...
Citiraj:
Samo da kažem da pritom ne omalovažavam z-5400, niti umanjujem njihovu vrijednost i kvalitetu, već odgovaram na postavljeno pitanje.
LOL kaj mi vrijedi trazit kad meni neko može uvaljat kaj god oce i ja itak neznam dal se to jace i bolje cuje od Z-5500 jer kao prvo nikad cuo Z-5500 a ni to kaj kupujem.....

da zaboravio sam napomenut da nebi nista polovno novo bi uzeo

i molio bi da se javi neko i kaže te i te zvucnike tolko i tolko para u tom ducanu i to pojacalo za tolko para, u tom ducanu garantiram da se bolje cuje od Z-5500
Staro 12.01.2007., 18:57   #12
Babaloo
In the lab...

Babaloo's Avatar

Citiraj:
Autor Yoman Pregled postova
i molio bi da se javi neko i kaže te i te zvucnike tolko i tolko para u tom ducanu i to pojacalo za tolko para, u tom ducanu garantiram da se bolje cuje od Z-5500
To ti može jako malo ljudi reći. Kupi ti onda radije z-5500
Staro 16.01.2007., 23:54   #13
Yoman
Premium
Moj komp

Yoman's Avatar

uzeo sam z-5500 i jako sam zadovoljan
imam par pitanja o njima...
ja kad pojacam do kraja bez equalizera do kraja i namjetim na control centru od samih zvucnika sve zvucnike na sredinu iz bass-a pocne smrdit onak po kurenju...
ak pojacalo daje 188Wmax za SUB a on je na tolko deklariran tolko trebo izdrzat....
da idem to reklamirat da nisam npr dobio s***an SUB???
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno