|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
pitanje
vidio sam novi komadic software-a kojega nazivaju Dr.DivX. 1. zanima me dali je isti potpuno legalan. 2. ako netko ima iskustva valja li to stogod i vredi li te novce (50$) 3. molio bih visokocijenjenogivelepostovanog moderatora da mi pojasni ono od malo prije(nis ne kuzim) zasto i sto ono sve znaci s postovanjem unaprijed hvala ! BTW nadam se da ova tema nece biti shvacena kao "nevazna temama bez znacenja i svrhe" BTW kako se tocno pise ime onog grada u americi Salem (navodno je tamo bilo dosta vjestica ali oni "cisti" su ih potamanili)
![]() |
#2 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
pokrenuo sam ja jedan post prije minutu u kojem pitam koji se qrac dogadja.. a sto se tice dr.divxa ja cekam sljedeci tjedan da odem na posao pa cu ga skinuti..citao sam nes u vecernjem da je ok program...sad koliko sve stoji neznam ali su me zaintrigirali... 1)da potpuno je legalan 2)imas shareware od 11mb pa skini i probaj.. 3)ah musice i slnovi |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
hvala msvrtan , ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zasluzio si gajbu
![]() |
#4 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Re: pitanje
Citiraj:
http://www.divx.com/support/guides/guide.php?gid=0 Ima čak i sličice ako ti je preteško čitati:burn: Taj i slični programi su skroz legalni,uvjet je samo da ne sadrže alate za "ripanje" DVD-a i sl. Čak je i npr. Pinnacle izbacio nekaj slično,svi slični programi polaze od pretpostavke da ti već imaš nekakvu datoteku sa kojom misliš raditi. Na svima je početni ekran otprilike ovakav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
puno hvala svima, program je suuper, vrlo jednostavan i ucinkovit ma sve 5 , svaka im dala osim moje,... ![]()
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|