|
|
Rezultati ankete: Šta uzet od ova 3 mobitela | |||
Sonyericsson k 750 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
22 | 38.60% |
nokia 6280 |
6 | 10.53% |
nokia n70 |
29 | 50.88% |
Glasači: 57. Ne možete glasati na ovoj anketi |
![]() |
|
Uređivanje |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
n70 zato jer je smartphone i najfunkcionalniji mobitel od ovih nisi naveo kaj ti je bitno kod mobitela.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Ma treba mi poslovni telefon sa dobrom baterijom na kojem ću tu i tamo moć slikat koje vozilo prostor pošto se bavim građevinarstvom i izradom reklama. Imam kombinaciju da uzmem K800 na t-mobilu za 600 kn ali neznam kolko će me doć otključavanju pošto sam na vipu i vezan ugovorom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
ja isto mislim da bi te tvoje potrebe nokia bila idealno rijesenje,ima i odlicnu bateriju...
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Rekoh NEZNAM, pa me nemoj držat za riječ... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
cek cek cek netko otkljucava bb5 po 50kn oprosti al tip je mamlaz, il je jedini box s kojim se to moze dobio tako da nezna cijenu samog boxa inace normalne cijene otkljucavanja su oko 300-500 kn, znaci do nekih 70 € Zadnje izmijenjeno od: jed2i. 13.12.2006. u 12:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
k800. Otkljuca se tik-tak za maximum 150kn. Ima bolju kameru od n70 i prakticniji je za upotrebu. Ja bih uzeo n70 ali ako su covjekove potrebe gore navedene ,onda definitivno k800. I da ,N70 se ne moze otkljucati za 50 kn. Niti jedan mob iz N serije ne ide za 50 kn. min 500kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
N70 je odlican, no nemoj ga uzimati ako ti ne treba smartphone. Otkljucavanje N70 (BB5) mobitela je oko 100 eura ako se ne varam i moze se obaviti samo kod istocnih susjeda.
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
stvarno vas ne razumijem.... mislim k750i je dobar fon i jeftin, ali nema nikakve šanse da ga se uspoređuje sa ostala dva... ja sam imao sve te mobitele i veliku većinu mobitela tog ranka (6270, v3x, d600, 6680..... i još dosta drugih) i mogu reći da n70 i 6280 su daleko najbolji od svih koje sam do sada koristio 6280 - jednostavan mobitel sa predobrim softom (najbolji dummy soft ikada), sa dosta dobrom kamerom (ok k750i ima bolju, ali po meni ništa posebno)... jako lagan za koristiti i opčenito kvalitetan fon (slide ponekad klacka, ali to neki ni ne primjete) n70 - ima najbolji soft za smartphone (symbian) što ga radi not-so-user-friendly za mnoge korisnike, treba dosta privikavanja na kompleksnost, ali nakon što se otkriju čari symba sve postaje prihvatljivo... k750i - dobar fon sa dobrim slikama ali ne opravdavaju ostale nedostatke kao npr. joystick i katastrofalan ekran po meni, ovdje k750i nema šanse EOD |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
bla bla...
Datum registracije: Sep 2006
|
a čuj zavisi za kaj ti treba,ja sam imal i k750 i n70 eh sad,k750 ti ima jako dobru bateriju(dosta dugo nisam imal mob sa tak dobrom), ima autofokus na kameri i kamera mu je dost dobra.loši mu je ekran a i opčenito je to već dosta "stari" mob.eh sad n70,tipični symbian mob,velik, koma baterija,slike bi mogle i bolje ali kad se jednom naučiš na symbian i shvatiš sve njegove prednosti nebu te zanimala ni baterija ni ništ drugo.na njemu si sam stavljaš aplikacije koje ti pašu, brišeš kaj ti smeta, ubiti ko komp u malom(ima procesor itd. ova nova n95 čak i grafičku karticu).ja bi ti svakak savjetoval n70 al buš bar tjedan dana moral prčkat po njemu da shvatiš softweare.(ja sam sa svojim prvim symbianom-6600 imal dost za***ancije dok nisam sve konce pohvatal).ubiti ak voliš mobitele, voliš se s njima "igrati",vesele te svako malo neke njegove nove mogučnosti uzmi n70,a ak ti treba mob za razgovor i poruke,tu i tam koju slikicu uzmi k750.(6280 nisam spominjal jer ga nisam imal pa nemrem ništ o njemu reči al trebal bi biti dobar, novije verzije s40 su odlične)
![]() |
#20 |
bla bla...
Datum registracije: Sep 2006
|
kakav rječnik,ak misliš na jezik pisanja odi na meni->alati->postavke->telefon->opčenito->jezik pisanja. ak nije to sigurno imaš na net neku app. koja radi ono kaj trebaš.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|