|
![]() |
#1 |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
PATA 2 SATA
Dakle trazim ja po lijepoj nasoj Pata to sata konverter kad prdac nista od toga Znaci trazim nesto ovakvo ![]() Sad jel podforum tocan il ne neznam al mislim da je svejedno Ajd ako neko zna nek napise di bi se to moglo nabavit
![]() |
#2 |
Guest
|
Imam ja isti takav... Bez trocifrenog broja u kunama ga ne dam... Razmisli pa javi |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
a.k.a. LOPOV
|
![]() |
#4 |
Guest
|
cuj, novi usrani komad plastike je ovdje kostao oko 180 Kn, pa ti vidi... Ja bez 100 ne dam. O tebi ovisi jel ti to stvarno treba ili ne. Ja to cudo svejedno ne koristim... Imam sveukupno komada: 1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Pronadji vlasnike Abit NF7-S/AT7 MAX2 ploca, u bundleovima se dobivao taj adapter. http://simpson.8m.net/ - 60kn, baci look
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Bio je neko nedavno to prodavao na forumu za mislim 60kn... Pogledaj malo. Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 29.12.2006. u 11:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() |
#9 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ovo nije Tržnica da se prepucavate o cijeni, to riješite preko PM-a, a ovdje se traži podatak gdje ima tih adaptera. Bez daljnjeg vrijeđanja, molim...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|