Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Konfiguracije
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 11.04.2007., 20:51   #1
FERRYS
AutoCad & Allplan expert
Moj komp

FERRYS's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
preporuka ploce i meme za am2

trebam jeftinu a dobru plocu (500-600kn) koja bi bila u stanju malo clocknut ovog bolesno jeftinog x2 3600+ i memoriju koja ce to pratit i nece radit probleme. oc nebi bio neki extremni, pozeljno je nekih 2.5ghz.

od điđa na ploci netreba mi ama bas nista osim zvucne i lan-a a to ima svaka. Pozeljno je da je ploca pasivna ali nije uvjet.
Staro 11.04.2007., 21:05   #2
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Ako ti je želja 2.5-2.6Ghz, onda nećeš fulat ako uzmeš ovu moju M55Plus-S3G. Znam da ima 3 revizije (moja 1.0), ali mislim da su sve tri slične što se OC-a tiče.

x2 3600+ ima multy 10, a 260mhz je realno za očekivati od ikoje ploče, pa da se i pokolje sa memorijom

Imao sam 4 meme do sada i moja ploča je najslabije radila sa Crucialom, bootala je na 260Mhz, a na 270 nije htjela. Sa GoodRam jeftilenom ide do 280Mhz.

Memorija ? Neka koja ide od 800-900, da imaš malo lufta za OC. Kingmax mislim da sam vidio da ne radi probleme. A-Data (uz moj GoodRam ) je najjeftinija i nju bih htio probati na ploči
Vuco je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 11.04.2007., 21:32   #3
Bartuc
The All Seeing Eye
Moj komp

Bartuc's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Morao sam ovo slikati: - klikni na sliku za zoom in

Da objasnim... Na dnu slike je ova tema i kolega Vuco kao zadnji autor koji savjetuje kupnju M55Plus-S3G, a na vrhu slike >>> pa naslov kaže sve

Meni ovo izgleda kao neki znak Šalu na stranu!

Nekaj sam načuo da Gigabyte AM2 ima problema sa Kingmaxom, ako je to istina onda definitivno preporučam A-Data jer je memorija odlična!
Bartuc je offline   Reply With Quote
Staro 11.04.2007., 21:42   #4
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Heh, ja samo govorim iz svojeg iskustva. Ja sam svijestan da moje ploče ima 3 revizije, ako ne i više. Ja imam onu prvu, Rev 1.0 što sam i napomenuo. Kao što možeš vidjeti, trudim se i forgeu pomoć gore

A sada, ja mogu reći samo o svojem iskustvu i to je jako pozitivno što se AM2 i Gigabyte-a tiče. Uvijek može pogledati po netu šta ljudi kažu, ali se mora paziti da ima ljudi koji jednostavno neznaju i onda rade od muhe slona.

Također, čekam da vidim kakva je Biostarka. A kao i uvijek, ja sam otvorio temu "AM2 - zrelo voće" i tamo je svatko mogao napisati svoje iskustvo sa AM2 pločama, procesorima i memorijama. Da ljudi mogu pročitati sve na jednom mjestu.
Vuco je offline   Reply With Quote
Staro 11.04.2007., 22:28   #5
FERRYS
AutoCad & Allplan expert
Moj komp

FERRYS's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
decki hvala na trudu.

znam da ima milijun tema ali ja nemam vremena volje ni zivaca to sve trazit. zelim jednostavno odgovor "ta ploca i ta mema je on sto ti treba" i gotovo.

znaci moze
MB Gigabyte M55S-S3 + DDR2 1GB PC5300 (667MHz) Kingmax?
Staro 11.04.2007., 22:35   #6
Bartuc
The All Seeing Eye
Moj komp

Bartuc's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Ma može! Ja sam se samo zezao u vezi te matične! Uglavnom uvijek preporučujem tu matičnu za AM2 konfiguraciju! A što se memorije tiće, nemreš fulati niti sa Kingmax-om niti sa A-Data! Uzmeš si 667MHz module i uživaš!
Bartuc je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno