|
![]() |
#1 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
preporuka ploce i meme za am2
trebam jeftinu a dobru plocu (500-600kn) koja bi bila u stanju malo clocknut ovog bolesno jeftinog x2 3600+ i memoriju koja ce to pratit i nece radit probleme. oc nebi bio neki extremni, pozeljno je nekih 2.5ghz. od điđa na ploci netreba mi ama bas nista osim zvucne i lan-a a to ima svaka. Pozeljno je da je ploca pasivna ali nije uvjet.
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ako ti je želja 2.5-2.6Ghz, onda nećeš fulat ako uzmeš ovu moju M55Plus-S3G. Znam da ima 3 revizije (moja 1.0), ali mislim da su sve tri slične što se OC-a tiče. x2 3600+ ima multy 10, a 260mhz je realno za očekivati od ikoje ploče, pa da se i pokolje sa memorijom ![]() Imao sam 4 meme do sada i moja ploča je najslabije radila sa Crucialom, bootala je na 260Mhz, a na 270 nije htjela. Sa GoodRam jeftilenom ide do 280Mhz. Memorija ? Neka koja ide od 800-900, da imaš malo lufta za OC. Kingmax mislim da sam vidio da ne radi probleme. A-Data (uz moj GoodRam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
Morao sam ovo slikati: - klikni na sliku za zoom in ![]() ![]() Da objasnim... Na dnu slike je ova tema i kolega Vuco kao zadnji autor koji savjetuje kupnju M55Plus-S3G, a na vrhu slike >>> pa naslov kaže sve ![]() Meni ovo izgleda kao neki znak ![]() Nekaj sam načuo da Gigabyte AM2 ima problema sa Kingmaxom, ako je to istina onda definitivno preporučam A-Data jer je memorija odlična! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Heh, ja samo govorim iz svojeg iskustva. Ja sam svijestan da moje ploče ima 3 revizije, ako ne i više. Ja imam onu prvu, Rev 1.0 što sam i napomenuo. Kao što možeš vidjeti, trudim se i forgeu pomoć gore ![]() A sada, ja mogu reći samo o svojem iskustvu i to je jako pozitivno što se AM2 i Gigabyte-a tiče. Uvijek može pogledati po netu šta ljudi kažu, ali se mora paziti da ima ljudi koji jednostavno neznaju i onda rade od muhe slona. Također, čekam da vidim kakva je Biostarka. A kao i uvijek, ja sam otvorio temu "AM2 - zrelo voće" i tamo je svatko mogao napisati svoje iskustvo sa AM2 pločama, procesorima i memorijama. Da ljudi mogu pročitati sve na jednom mjestu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
decki hvala na trudu. znam da ima milijun tema ali ja nemam vremena volje ni zivaca to sve trazit. zelim jednostavno odgovor "ta ploca i ta mema je on sto ti treba" i gotovo. znaci moze MB Gigabyte M55S-S3 + DDR2 1GB PC5300 (667MHz) Kingmax?
![]() |
#6 |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
Ma može! Ja sam se samo zezao u vezi te matične! Uglavnom uvijek preporučujem tu matičnu za AM2 konfiguraciju! A što se memorije tiće, nemreš fulati niti sa Kingmax-om niti sa A-Data! Uzmeš si 667MHz module i uživaš! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|