|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
pa zasto nebi. firmware koji omogucuje playback mp3-a je neovisan o flash memoriji koju ces formatirat. barem je tako na vecini mp3 playera. sto se apple-ovog cuda tice, nikada ga nisam ni vidio... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
ja mislim da je Fat32 btw, bar je tako moj nw-a3000
Zadnje izmijenjeno od: bobe. 25.12.2006. u 19:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Napravio sam sve sto pise u tutorialu, bootao sa diska (u biosu su ga prepoznali kao usb HDD) te cekao da loadira jedno 20min. I na kraju mi dopizdilo, vidi se da radi nesto al je uzasno spor. ![]() ![]() edit; mozda bi i s ovime mogao pokusati .. link ali sniperwolf + linux = : stoopid ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
citao sam u vidiju... bemu miša nemrem se sjetit kako se zove program... uglavnom instaliras mini windowse na stick. dovoljan ti je od 128 MB... nisam probao ali moze biti korisno za admine.. no, buduci da flash memorija jos nije dosla do odredene razine, to vjerojatno nema smisla. evo i sam kazes da je presporo sa ipodom koji vrlo vjerojatno radi na usb-u 2.0... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Yep. Ma vec sam ga ja smanjio s ovim PE Builderom, cak i da ga jos smanjim, sumnjam da bi se sto ubrzalo jer ipak on ne samo boota sa toga nego konfigurira hardware (ili statigajaznam sta)nesto slicno kao sto to radi windowz kad se ucitava. Al jednog dok budem nest drugo radio cu ga bas pustiti da vidim koliko mu ukupno treba ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|