|
![]() |
#2 |
Taiketsu Master
Datum registracije: Feb 2006
|
Za ripanje DVDFab decrypter (skida sve) ![]() http://www.free-codecs.com/download/..._Decrypter.htm Za izradu divx-a > AutoGK http://www.free-codecs.com/download/AutoGK.htm možeš probat i VirtualDubMod za izradu DivX-a |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Za rip Dvdfab Decrypter, a za pretvorbu u divx probaj auto gordian knot.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
E hvala vam na preporukama.Skinuo sam sve kaj ste stavili tu, ali... Pošto ja prvi put radim ovo i nemam iskustva s takvim programima htio bi da mi neko objasni kak se u tome radi... Sa Decrypterom sam zripo film na HDD (čovječe, mazne mi 7GB-a) i uđem u taj foldewr di se film zripo i unutro postoji više fileova pod VIDEO_TS...Kaj sad s njima, koji od njih treba konvertirat i kak? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
btw. kad ideš sa DVD-a prebacivat na hard, ja to radim sa DVD Shrink-om jer maknem sve ono nepotrebno pa mi se skupi 4GB umjesto 7GB ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
@phissen: Dvdshrink već odavno ne služi za rip, a ti razmisli zašto. HINT: razvoj tog proga je prestao pred nekoliko godina. @JVC MX-GT88: Evo ovdje imaš tutorial za korištenje AGKnot-a. Sad kad si izripao dvd, sve drugo za izradu divx-a ti obavlja AGKnot.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
@Pomo nećemo sad o tome ![]() stao razvoj...svejedno me još služi ![]() btw. tnx. na tutorialu (i programu) ![]() p.s. sry. na OT |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|