|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
koji dvd player? (pioneer/denon)
Znaci,koji dvd player izabrati!? Trenutno su mi za oko zapela dva modela: 1. Denon 1730 1400kn (nema sacd) 2. Pioneer 696 1000kn ili neki treći? :confused: Bitno mi je da ima HDMI izlaz i naravno, sto kvalitetnija slika na 720p rezoluciji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Razmisli i o Panasonic S97EG-S koliko sam ja citao prava zvjer za malo love.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
undercover
Datum registracije: Oct 2006
|
Nije više da im je slika u tom rangu manje više ista s tim da Denon bolje prati brže scene ? No pošto je Denonov plus zvuk ,što je svakom audiofilu važno, interesantno da si ga se htio toliko rješiti da si uz njega obečavao i cedevitu ![]() ![]()
![]() |
#6 | |
undercover
Datum registracije: Oct 2006
|
Intersantno 'kako je svjet mali' ![]() Citiraj:
Hm, kad malo promislim danas i ne možeš kupit ništa što ima zvuk ili sliku u svojoj klasi ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Ja ti opet kazem pogledaj negdje ako imas mogucnosti Panasonic S97EG-S ja sam ga neki dan gledao kod komsije jede mog Pioneera i Sonya zajedno za dorucak slika ludnica, mogucnosti i zvuk isto tako vrijedi svaki novac ulozen u njega.
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Kad sam kupovao dvd player mislio sam kupiti panasonic-ov S97 al ga nisam kupio jer u reviewima na netu neš nije valjalo s njim (ne sjećam se što). Na kraju sam razmišljo između Sonya i tog panasonica 696 i na kraju kupio sonyja. Taj 696 je isto definitivno best buy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Ljetos sam na moru kupio Hi-Fi casopis hrvatski neznam tacno koji, kada ja to kupim sve redom tamo ima test tog panasonica pravo su ga hvalili u svakom segmentu, ali ako je ta cijena onda naravno nista od toga kod nas u fis-u ima ga na akciji kosta 300KM znaci malo vise od 150 eura. Ja imam pioneer 585a i sony ns52p mogu reci da ovaj sony ima bolju sliku poredeci ih na istom tv-u preko rgb ulaza.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
da ne otvaram novi thread- kak to da zvuk moze bit bolji kod denona ako prijenos ide direkt digitalanim putem s dvd-a u receiver ?? Mislim da bi zvuk trebao biti isti ako ide digitalno (znaci nema obrade zvuka),a druga stvar da ide preko analognih izlaza...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
za analogne pričam... može i preko digitalnog biti razlike, ipak nije riječ o istim transportima. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|