|
![]() |
#1 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
HTPC
U zadnje vrijeme sve češće se govori o htpc-u...pa me zanima mnogo stvari oko toga... Što je potrebno sve za jedan HTPC? Čemu je uopće glavna svrha HTPC-a? (iako samo ime govori,zanima me je li to gledanje filmova,glazba) Tražim,a nikako da dodjem do odgovora na pitanja Hvala puno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
HTPC je po meni jedna od najboljih izvedbi PC-a za specificnu upotrebu ikad. Home Theater Personal Computer (HTPC) sluzi kontroli nad medijskim sadrzajem. veliki diskovi, kvalitetne TV kartice, dobre przilice, lijepa kucista i obvezan tih rad su samo neke od stvari koje krase (ili bi trebale) svaki HTPC. uz adekvatan software (ima ih puno) HTPC moze pretvoriti dnevnu sobu u pravo malo medijsko carstvo. ne samo da se mogu i glazba i filmovi fino sortirati prema ID3 tagovima/ prema informacijama s interneta, Media Centar software-i danas nude i puno, puno vise. od pregledavanja vremenske prognoze, citanja rss feedova i popularnog "Flickr"-a, do direktne implementacije popularnih alata u svoj program, poput "YouTube"-a ili "Google" trazilice. Uz dovoljno truda, maste i rada, Home Theater Personal Computer ili HTPC ti moze promjeniti nacin zivota, u potpunosti. Mogucnosti koje nudi, medijsko carstvo koje je sposoban stvoriti... Nadam se da cu i ja uskoro uspjeti skupiti love za to cudo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
@mat mogao bi pisati reklame. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |