|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
TV i divx titlovi?
Da li je moguće titlove s divx cd-a pokrenuti na TV dvd playeru (dakle ne na kompu, nego na običnom) i kako? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ako player podržava titlove (srt, sub), ti ćeš ih vidjeti na TV-u. Moraš pripaziti koju vrstu titlova player čita i eventualno ga konvertirati iz nečitljivog u čitljivi tip. Za to postoji masa freeware programe.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Možda glupa napomena-player MORA podržavati DIVX format... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Da, skužih... Imam npr. 2 filma s titlovima u različitim formatima - kod jednog su se vidjeli, a kod drugog nisu (u istom uređaju). Molim primjer nekog boljeg i jednostavnijeg freeware programa za tu svrhu. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
SubRip, Subtitle Workshop,...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Budući da sam nov u prženju dvd-a, evo još jedno slično pitanje... Jel se može na 1 dvd spržit npr. 5-6 divx filmova (koliko stane) pa da ih se može pokrenut na dvd uređaju? Dakle, ne na kompu, nego običnom DVD playeru... Rekao bih da se može, ali mislim da imam jedan takav dvd s više filmova i čini mi se da ga dvd player nije uspio pročitat... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
Mozes sprziti par divx filmova na dvd bez problema i dvd player bi ih trebao reproducirati.Kolko sam skuzio tvoj dvd player cita divx tako da bi trebalo sve raditi.
![]() |
#9 |
Premium
|
Rekoh "jednostavan program".... Kako ovo čudo radi? Nema baš neki razvijeni help u programu tak da mi ništa nije jasno. Imam film s titlovima u .txt fajlu koje dvd player ne pokreće, dok sam primjetio da pokreće one sa .srt ekstenzijom. Kako, dakle, prebaciti taj txt u srt? Otvorio sam u programu film i sad ga on ubrzano vrti bez tona i titlova - nemam pojma zašto to radi i dal taj proces mora završit do kraja da bi se titlovi mogli prebacivat iz jednog u drugi format, ili to pak nema baš nikakve veze s titlovima.... Molim stoga upute kako da prebacim titlove iz txt u srt ili neki drugi oblik... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Subtitle Workshop jer već nešto normalnije i tu se snađoh. Nisu potrebne upute za Subrip. Pozdrav |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Hehe, ma da se i u SubRipu. Otvoriš subtitle prozorčić, odabereš izlazni format, otvoriš prijevod, spremiš i to je to. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|