|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
editiranje filmova
Možete li mi preporučiti besplatan i komercijalan softver kojim mogu jednostavno i precizno editirati filmove u avi, mpeg i wmv formatima. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
AVI -> VirtualDubMod MPEG -> hrpetina, MPEG Video Wizard, Pinnacle Studio,... WMV -> Windows Movie Maker
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Hvala domy, ali zar ne postoji jedan za sve. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
MPEG -> TMPGEncMPEGEditor koristim neku stariju verziju svaki dan za rezanje reklama iz snimljenog materijala. Inace postoji avid, premier, pinnacle i sl. i to su programi za sve ali su veliki, skupi, slozeni...
![]() |
#5 |
Premium
|
Hvala Lacy. Možeš li mi reći koje si još programe koristio i zašto si izabrao baš taj TMPGEnc. Ok, avid i premiere pro su nešto složeniji i skuplji ali zanima me vaše mišljenje o pinnacle i premiere elements. I koja je razlika između njih i virtualdub-a. Može li virtualdub editirati mpeg. Na ovoj stranici http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...iting_software je popis tih programa ali nije mi jasno zašto virtualdub nije na listi «video editing software» nego samo na listi «video encoding and conversion tools» Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
schwere panzerspitze
Datum registracije: Jun 2005
|
da i ja priupitam- kojim programom mogu jednostavno sjeckati i spajati video isječke svih formata? naglasak na jednostavno, dakle da mi ne treba tutorial za razumjeti tutorial samog programa: flyingey |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() Inače sam probao i Videoredo, koji ima jednu zgodnu mogućnost popravke MPEG2-a u slučaju ispuštenog frame-a ali meni nije baš dobro radio. Virtaldub je dobar program i možeš editirati avi file-ove, recodirati i sl. Vjerojatno nije među editing tools jer nema efekte za prijela već čisti cut. Također postoji Virtaldub mod koji može učitati MPEG2 ali ne i snimiti.
Zadnje izmijenjeno od: LAcy. 22.12.2006. u 12:22. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|