|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
kako preimenovat administratora
Ovako, u startu vas zamoljavam da me ne lkinčujete zbog slijedećeg iznimno glupog pitanja. Hebiga-u neke se stvari kužim,al ovo me nikad nije zanimalo pa.. Ovako:kako preimenovat ''administratora''? Naime bivši mi je lani servisirajući komp-nazvao ga korisnik-što mene nervira i želim to promijenit-kako? Naravno, opcija control panel > user accounts > change user name jednostavno nije moguća, ne znam zašto al meni nije ponuđeno change user name. Veliko hvala! Ako sam na krivom mjestu -soory... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Puuuuuuuno ti hvala! Problem riješen...no čini mi se da je iskrsnuo novi-priznajem možda i pretjerujem-naime ovom metodom sam uvidjela da na kompu ne postoji ni jedan drugi user osim tog sistemskog admina (čije sam ime i htjela promijent) - - - - ? ? ? ? Zadnje izmijenjeno od: felis23. 28.12.2006. u 19:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Primjer: ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Jesam, napravila sam novog admina, no međutim pola stvari mi je ostalo u system adminu i iz ovog novostvorenog ih ne vidim. Što mi je činit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
iz staroga prebaciti u novoga tipa da prebacis u neki drugi folder na disku ili da sprizis na cd
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|